Η απολίτιστη συμπεριφορά των Αριστερών στον Ευαγγελισμό!

Βρέθηκα πριν από λίγες ημέρες στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός. Διαπίστωσα την ανελέητη αφισοκόλληση σε κάθε τοίχο με αφίσες του Σύριζα και του ΚΚΕ.

Πολλές από αυτές ήταν τοποθετημένες σε χώρους ανακοινώσεων που έγραφαν ΣΕΝΕ. Ρώτησα τι είναι αυτό το ΣΕΝΕ και μου είπαν πως είναι το Σωματείο Εργαζομένων Νοσοκομείου Ευαγγελισμός.Είχα την άποψη πως τα Σωματεία των εργαζομένων είναι φτιαγμένα για να υπερασπίζονται τα δικαιώματά τους, όχι για να κάνουν κομματική προπαγάνδα. Όσο κι αν έψαξα δεν βρήκα αφίσα κανενός άλλου κόμματος, πέραν των δύο  προαναφερομένω και κάποια υπολείμματα αφισών της ιστορικής συμμαχίας ΚΚΕ μ-λ και μ-λ ΚΚΕ!

 

IMG_20150121_174616

 

Σκέφθηκα ότι αν όλοι οι εκπρόσωποι των κομμάτων συμπεριφέρονταν το ίδιο,  ο χώρος του νοσοκομείου θα ήταν ένα απέραντο σκουπιδαριό. Το χειρότερο όμως είναι πως οι αθεόφοβοι ΚΚΕδες είχαν κολλήσει αυτοκόλλητο σε μία από τις εισόδους του Νοσοκομείου με την ένδειξη «Πτέρυξ ΑΧΕΠΑ»! Το όνομα ΑΧΕΠΑ δημιουργήθηκε από τα αρχικά των αγγλικών λέξεων “American Hellenic Educational Progressive Association”).

 

IMG_20150113_110945

 

 

Ωραίο ευχαριστώ στην Ελληνοαμερικανική οργάνωση με τα χρήματα της οποίας χτίσθηκε αυτή η πτέρυγα του Νοσοκομείου. Μου δημιουργήθηκαν διάφορα ερωτήματα:
1. Αυτή η αφισοκόλληση είναι νόμιμη σε ένα δημόσιο νοσοκομείο;
2. Ακόμη και αν είναι νόμιμη, είναι ηθικό για ένα σωματείο να κάνει τέτοια ξεδιάντροπη προπαγάνδα σ’ ένα χώρο που είναι αφιερωμένος στην περίθαλψη ασθενών;
3. Μπορούν να έρθουν και τα άλλα κόμματα να κολλήσουν αφίσες στους χώρους του ΣΕΝΕ;
4. Αν η ΑΧΕΠΑ ήταν σοβιετική ή βορειοκορεατική οργάνωση, θα την είχε προσβάλει έτσι το ΚΚΕ:
5. Το σημαντικότερο: Πιστεύουν τα κόμματα αυτά πως με αυτή την τακτική ελκύουν ψηφοφόρους; Συγκινείται πια κανείς με αυτές τις, από 20ετίας τουλάχιστον, καταργημένες τακτικές;

Με αγάπη

Ο ουδέποτε φιλοαμερικανός

Είρων