Η απάντηση της ΝΔ: Φωτογραφία του Αποστολόπουλου με τους Τσίπρα-Καμμένου - Mikrometoxos.gr | Mikrometoxos.gr

Η απάντηση της ΝΔ: Φωτογραφία του Αποστολόπουλου με τους Τσίπρα-Καμμένου

19.12.2014 16:20

Στα ύψη φτάνει η πολιτική αντιπαράθεση μετά τις καταγγελίες του βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Παύλου Χαϊκάλη ότι ο Γιώργος Αποστολόπουλος προσπάθησε να τον δωροδοκήσει προσφέροντάς του 2-3 εκατ. ευρώ για να ψηφίσει Πρόεδρο Δημοκρατίας.

Όπως αναφέρθηκε στη συνέντευξη Τύπου των ΑΝΕΛ, ο Πάνος Καμμένος γνώρισε τον περιβόητο Γιώργο Αποστολόπουλο στο γραφείο του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά. Η Νέα Δημοκρατία πέρασε κατευθείαν στην αντεπίθεση.

Ο κ. Αποστολόπουλος ήταν ο βασικός μάρτυρας κατά του Αντρίκου Παπανδρέου στην υπόθεση των CDS, ενώ ήταν και έμμισθος οικονομικός σύμβουλος του Πάνου Καμμένου.

Οι φωτογραφίες που έδωσε στη δημοσιότητα η ΝΔ είναι από επίσκεψη των κοινοβουλευτικών αντιπροσωπειών των ΑΝΕΛ και του ΣΥΡΙΖΑ στην Κύπρο. Από το κόμμα των ΑΝΕΛ ήταν ο Πάνος Καμμένος, ο Τέρενς Κουίκ και η Μαρία Κόλλια-Τσαρουχα. Από τον ΣΥΡΙΖΑ ήταν ο Αλέξης Τσίπρας, ο Νίκος Παπάς και ο Πάνος Σκουρλέτης.

Στα φωτογραφικά στιγμιότυπα που έδωσε στη δημοσιότητα η ΝΔ, ο Γιώργος Αποστολόπουλος κάθεται εκ δεξιών του κ. Καμμένου, ενώ αριστερά βρίσκεται ο τότε κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ, Νότης Μαριάς. Στην απέναντι πλευρά του τραπεζιού είναι ο κ. Αλέξης Τσίπρας που συνοδεύεται από τον διευθυντή του γραφείου του Νίκο Παππά και τον εκπρόσωπο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πάνο Σκουρλέτη.

Στη δεύτερη φωτογραφία που βλέπετε ο Γιώργος Αποστολόπουλος είναι όρθιος, δεξιά του νυν ευρωβουλευτή των ΑΝΕΛ, Νότη Μαριά και παρακολουθεί το διάλογο Καμμένου-Τσίπρα.

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017