Η αγορά στρατηγικά είναι για πολύ πάνω… | Mikrometoxos.gr

Η αγορά στρατηγικά είναι για πολύ πάνω…

14.05.2015 12:14

Μείγμα αναμονής,  ήπιας μορφής κατοχύρωσης κερδών και δυναμικού trading σημειώνεται στο ελληνικό χρηματιστήριο καθώς η Ελλάδα έχει εισέλθει στην τελευταία φάση των κρίσιμων διαπραγματεύσεων και οι δηλώσεις, οι αψιμαχίες θα δημιουργήσουν σκηνικό θρίλερ, επιδρώντας προφανώς στην αγορά που θα αυξομειώνει λόγω….ειδησεογραφίας.
Η αγορά στρατηγικά είναι για πολύ πάνω αλλά για 2 εβδομάδες θα βιώσουμε ένα θρίλερ μέχρι την συμφωνία.
Οι μετοχές των τραπεζών μετά τις αρχικές απώλειες  πέρασαν  σε πράσινα εδάφη ενώ μεικτές τάσεις σημειώνονται στον FTSE 25 πλην ορισμένων μετοχών όπως ΔΕΗ που πιέζεται και σήμερα λόγω αλλαγών στους δείκτες Morgan Stanley Capital International ενώ αντιθέτως η MIG ανακάμπτει.
Είναι πολύ πιθανό στις 25 ή το αργότερο έως τις 29 Μαΐου να υπάρξει συμφωνία, μια συμφωνία που είναι απαραίτητη για την σταθεροποίηση της οικονομίας.
Το ελληνικό χρηματιστήριο  σε ένα περιβάλλον αβεβαιότητας  διαπραγματεύεται στις 836,83 μονάδες με 0,95% και με χαμηλό ημέρας στις 815,85 μονάδες.
Ο τζίρος σε μέτρια επίπεδα, διαμορφώνεται στα 28 εκατ και ο όγκος σε 40 εκατ τεμάχια, εκ των οποίων στις τράπεζες έχουν διακινηθεί 33 εκατ τεμάχια και στα warrants 1,8 εκατ τεμάχια.

bankingnews.gr

 

*Τα όσα αναγράφονται στη στήλη είναι προιόν δημοσιογραφικής έρευνας και δεν αποτελούν προτροπή αγοράς, πώλησης ή διακράτησης μετοχών

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017