Η Μέρκελ δεν είναι κουκουβάγια, αλλά καμήλα... - Mikrometoxos.gr | Mikrometoxos.gr

Η Μέρκελ δεν είναι κουκουβάγια, αλλά καμήλα…

13.07.2015 22:00

Το γεγονός ότι η Μέρκελ έμεινε άυπνη επί τόσες ώρες στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, έγινε αντικείμενο σχολιασμού στα γερμανικά ΜΜΕ.

Η  γερμανική εφημερίδα “Handelsblatt” επιστράτευσε τη γνώμη ειδικών στο θέμα του ύπνου για να σχολιάσουν τις άριστες επιδόσεις της Γερμανίδας καγκελαρίου παρά το γεγονός ότι δεν έκλεισε “μάτι” επί 27 ώρες.  

Σύμφωνα , πάντως,  με τις γνώμες των ειδικών, η Μέρκελ δεν είναι κουκουβάγια.  H ίδια, μάλιστα, έχει περιγράψει τον εαυτό της ως… καμήλα , δηλαδή ως έναν άνθρωπο που αντέχει άυπνος αρκετές ώρες χωρίς να έχει τις παρενέργειες από την αυπνία.

Το βιολογικό της ρολόι είναι πολύ ισχυρό και δεν επιβαρύνεται με τις συνέπειες μιας αυπνίας, σχολιάζει η οικονομική εφημερίδα επικαλούμενη ειδικό στο θέμα του ύπνου. 

Φρεσκάροντας τη μνήμη των αναγνωστών της, η οικονομική εφημερίδα “Handelsblatt” επισημαίνει ότι στο παρελθόν, η Μέρκελ έχει αποκαλύψει ότι δεν χρειάζεται πολύ ύπνο κι ότι αντέχει την κούραση. 

“Έχω δυνατότητες αντάξιες μιας καμήλας. Διαθέτω το χάρισμα να συσσωρεύω δυνάμεις. Κατά καιρούς,  ωστόσο, πρέπει όμως να γεμίζω της μπαταρίες μου”, έχει δηλώσει η Γερμανίδα καγκελάριος. 

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017