Η ΙΝG Eλλάδος αναδείχτηκε «Eθνικός Πρωταθλητής» στα European Business Awards 2014-2015 by RSM London | Mikrometoxos.gr

Η ΙΝG Eλλάδος αναδείχτηκε «Eθνικός Πρωταθλητής» στα European Business Awards 2014-2015 by RSM London

20.01.2015 18:24

H ING Ελλάδος αναδείχθηκε «Εθνικός Πρωταθλητής» στην κατηγορία «Βραβείο Επικέντρωσης στον Πελάτη» (“Award for Customer Focus”), στη χθεσινή τελετή βράβευσης του διεθνούς διαγωνισμού European Business Awards 2014-2015 by RSM London στην Αίγλη Ζαππείου.

Ο καταξιωμένος θεσμός των European Business Awards αποτελεί τον πιο σημαντικό διαγωνισμό επιχειρήσεων που έχουν κατακτήσει ηγετικές θέσεις στην Ευρώπη σε 10 κατηγορίες βραβείων. Η ING Ελλάδος διακρίθηκε ανάμεσα σε 24.000 επιχειρήσεις από 33 χώρες που συμμετείχαν στο διαγωνισμό. Ως National Champion της χώρας μας, η ING, προκρίθηκε στο επόμενο στάδιο του διαγωνισμού, διεκδικώντας τον τιμητικό τίτλο «Ruban d’Honneur», ο οποίος δίνεται στις δέκα κορυφαίες επιχειρήσεις σε όλη την Ευρώπη σε κάθε κατηγορία βραβείων. Οι τελικοί νικητές κάθε κατηγορίας θα αναδειχτούν το καλοκαίρι του 2015.

Το βραβείο παρέλαβε ο Χαρίλαος Στρατουδάκης, Chief Operations Officer, ING Ελλάδος και δήλωσε σχετικά: «Είμαστε όλοι πολύ υπερήφανοι για τη βράβευση της ING Ελλάδος από έναν διεθνή οργανισμό που επιβραβεύει την επιχειρηματικότητα, την καινοτομία και τις καλύτερες πρακτικές. Για εμάς στην ING Ελλάδος, η συγκεκριμένη βράβευση αποτελεί την καλύτερη αναγνώριση μιας συνεχούς προσπάθειας βελτίωσης, τόσο των παρεχόμενων υπηρεσιών μας, όσο και της εξυπηρέτησης των πελατών μας που βρίσκονται, πάντα, στο επίκεντρο των δραστηριοτήτων μας».

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017