Ηχηρό «χαστούκι» στον Άδωνη Γεωργιάδη στο twitter από τον Μιχάλη Ιγνατίου που είναι ανταποκριτής του καναλιού Mega και των εφημερίδων Έθνος και Ημερησία στην Ουάσινγκτον - Mikrometoxos.gr | Mikrometoxos.gr

Ηχηρό «χαστούκι» στον Άδωνη Γεωργιάδη στο twitter από τον Μιχάλη Ιγνατίου που είναι ανταποκριτής του καναλιού Mega και των εφημερίδων Έθνος και Ημερησία στην Ουάσινγκτον

19.04.2015 16:23

Ο Ιγνατίου διασύρει Άδωνη και ΜΜΕ: Ποτέ δεν είπε ο Ομπάμα ήρθε ο Γιάνης και μας έφερε λεφτά (δείτε tweet)

Ηχηρό «χαστούκι» στον Άδωνη Γεωργιάδη στο twitter από τον Μιχάλη Ιγνατίου που είναι ανταποκριτής του καναλιού Mega και των εφημερίδων Έθνος και Ημερησία στην Ουάσινγκτον ενώ συνεργάζεται και με την εφημερίδα «Πολίτης της Κύπρου». O Γεωργιάδης ανέβασε στον λογαριασμό του στο twitter την «είδηση» που κυκλοφόρησαν τα γνωστά ΜΜΕ ότι ο Μπ. Ομπάμα έκανε «πλάκα» στον Έλληνα υπ.οικ. Γ. Βαρουφάκη, λέγοντας «ήρθε και μας έφερε λεφτά», μιλώντας για έλλειψη σοβαρότητας (στη συνέχεια το κατέβασε).

Λίγο αργότερα ι ο Ιγνατίου, μαζί με τον εκδότη της «Greek News», μιας ελληνοαμερικανικής εφημερίδας που εκδίδεται στη Νέα Υόρκη, Αποστόλη Ζουπανιώτη, τον…διέσυραν για το tweet του.

«Πουθενά δεν λέει κάτι τέτοιο ο Ομπάμα» απάντησε ο Ιγνατίου στον Γεωργάδη, με τον Ζουπανίωτη να τον επιβεβαιώνει λέγοντας «με τέτοια ψέματα τα μεγάλα κανάλια μας αυτοκαταργούνται μόνα τους».

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017