ΗΠΑ: Παρέμβαση του Κογκρέσου για την Ελλάδα - Επιστολή στη Lagarde για τον αντίκτυπο στην παγκόσμια οικονομία - Mikrometoxos.gr | Mikrometoxos.gr

ΗΠΑ: Παρέμβαση του Κογκρέσου για την Ελλάδα – Επιστολή στη Lagarde για τον αντίκτυπο στην παγκόσμια οικονομία

03.07.2015 22:39
Eάν η Ελλάδα δεν μπορεί να καταλήξει σε συμφωνία με τους Ευρωπαίους, τότε είναι ορατός ο κίνδυνος να ξεσπάσει μια νέα κρίση
Επιστολή – παρέμβαση, προς τη γενική διευθύντρια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, C. Lagarde, για τους κινδύνους που ελλοχεύουν για την παγκόσμια οικονομία από την κλιμάκωση της ελληνικής κρίσης, απέστειλαν τέσσερα μέλη του αμερικανικού Κογκρέσου.
Ειδικότερα, στην επιστολή τους τα μέλη του Κογκρέσου εκφράζουν την έντονη ανησυχία τους για το αδιέξοδο των διαπραγματεύσεων μεταξύ Ελλάδας και δανειστών, ενώ εκφράζουν φόβους για τον αντίκτυπο στην παγκόσμια οικονομία από την κλιμάκωση της ελληνικής κρίσης.
Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν, εάν η Ελλάδα δεν μπορεί να καταλήξει σε συμφωνία με τους Ευρωπαίους, τότε είναι ορατός ο κίνδυνος να ξεσπάσει μια νέα κρίση, η οποία όχι μόνο θα καταστρέψει την ελληνική οικονομία αλλά θα επίσης θα προκαλέσει περαιτέρω ζημιά στην Ευρώπη και στην παγκόσμια οικονομία.

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017