Ερωτική επίθεση του Γιάννη Σπαλιάρα στη σκληρή Ρουμάνα του ΔΝΤ… Θα γίνει η υπ.αρ. 40.. γυναίκα που έχει πάει μαζί του; | Mikrometoxos.gr

Ερωτική επίθεση του Γιάννη Σπαλιάρα στη σκληρή Ρουμάνα του ΔΝΤ… Θα γίνει η υπ.αρ. 40.. γυναίκα που έχει πάει μαζί του;

26.07.2015 11:15

Ερωτική επίθεση του Γιάννη Σπαλιάρα στη σκληρή Ρουμάνα του ΔΝΤ… Θα γίνει η 4001η γυναίκα που έχει πάει μαζί του;

 
Την πρόταση να γίνει η 4051η [βάλαμε και 50 επι πλέον από την ημέρα της δήλωσης…] γυναίκα που έχει πάει μαζί του, έκανε το μοντέλο / ηθοποιόςΓιάννης Σπαλιάρας στη Ντέλια Βελκουλέσκου, την ισχυρή εκπρόσωπο του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου στην Ελλάδα.

Εκείνη είναι μια 40χρονη οικονομολόγος που φημίζεται για τη σκληρή στάση της στις χώρες που επισκέπτεται ως εκπρόσωπος του ΔΝΤ. Εκείνος ένας συνομίληκός της Έλληνας, με πολύ μεγάλη εμπειρία στο σεξ – όπως δήλωσε ο ίδιος. Λογικό να συναντηθούν.

 
Στην αρχή, όταν η Ντέλια ένιωσε πίσω της τους κοιλιακούς του Γιάννη Σπαλιάρα, αιφνιδιάστηκε. Συνηθισμένη να συναντά τρομαγμένους Πρωθυπουργούς και έντρομους υπουργούς Οικονομικών, δεν περίμενε να την πλησιάσει κάποιος με μαγιό και τον «αέρα» των 4050 γυναικών στο ενεργητικό του.
Ο Γιάννης Σπαλιάρας, έχοντας ακούσει την προηγούμενη μέρα στην τηλεόραση, για τις διαφωνίες ανάμεσα στην Ελληνική κυβέρνηση και το ΔΝΤ, ως προς το μέρος που θα γίνονται οι συναντήσεις τους, εντόπισε με την αλάνθαστη όσφρηση λαγωνικού που διαθέτει για τις γυναίκες την Ρουμάνα και εμφανίστηκε πίσω της.
«Γιού γουόντ του μιτ ατ μάι χόουμ» («θέλεις να συναντιέστε σπίτι μου;») τη ρώτησε. «Ι ντόντ νόου γιού βέρι γουέλ» («δεν σε ξέρω καλά») του απάντησε εκείνη. «Αϊ αμ γκιάνις, εντ έβρι γούμαν γουόντς το νόου μι» («Είμαι ο Γιάννης και κάθε γυναίκα θέλει να με γνωρίσει») της απάντησε ετυμόλογα εκείνος.
Στη συνέχεια, η οικονομολόγος και ο Σπαλιάρας, χάθηκαν μέσα στην καλοκαιρινή Αθήνα για ένα καφέ. Μάλιστα όπως έγινε γνωστό, ο Γιάννης Σπαλιάρας, ενόψει της εμπλοκής του σε θέματα πολιτικής (αν όχι αυτός με τις 4050 ψήφους – τότε ποιός;), πρόκειται να αφαιρέσει το ένα «ν» από το όνομά του, ώστε να μη μπερδεύει πια τις γυναίκες πολιτικούς του εξωτερικού, που έχουν συνηθίσει να το γράφουν έτσι.
(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)
Νίκος Ζαχαριάδης

 

 

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017