Ερικ Αμπιντάλ: Αποδέχτηκε την πρόταση του Ολυμπιακού | Mikrometoxos.gr

Ερικ Αμπιντάλ: Αποδέχτηκε την πρόταση του Ολυμπιακού

17.02.2015 12:46

Πρόταση του Ολυμπιακού για να αναλάβει ρόλο στο τμήμα εκπροσώπησης της ομάδας στο εξωτερικό και να είναι συνδετικός κρίκος με τις ακαδημίες της Μπαρτσελόνα φαίνεται πως αποδέχτηκε ο Ερικ Αμπιντάλ, όπως παραδέχτηκε σε δηλώσεις του.

“Η Μπαρτσελόνα μου προσέφερε ένα πόστο συνδέσμου ανάμεσα στην ομάδα και τη διοίκηση. Αλλά δεν μπορούσα να καταλάβω ποιος ακριβώς θα ήταν ο λόγος της παρουσίας μου εκεί.

Βλέπετε ο Μέσι γνωρίζει τον πρόεδρο. Δεν χρειάζεται εμένα για να τον δει. Επίσης, η Μπαρτσελόνα μου πρότεινε να αναλάβω την διεύθυνση των ακαδημιών. Αλλά για αυτό θα πρέπει να ταξιδεύεις συνεχώς.

Υπάρχουν εκλογές, έχω τις οργανώσεις με τις οποίες ασχολούμαι, και εάν αναλάβω αυτές τις ευθύνες πώς τότε θα τα βγάλω πέρα με τις άλλες ασχολίες μου; Υπάρχει και η οικογένειά μου, φυσικά, που θέλω να βλέπω”, ήταν η αρχική τοποθέτηση του Αμπιντάλ στο France Football, ενώ στην συνέχεια πρόσθεσε:

“(Στον Ολυμπιακό) Θέλουν από εμένα να αναλάβω ό,τι έχει σχέση με τον μάρκετινγκ, το sponsorship και κάποια ζητήματα για την προετοιμασία της ομάδας και είμαι ο συνδετικός κρίκος του Ολυμπιακού με τις ακαδημίες της Μπαρτσελόνα. Αυτό είναι σαφώς ευκολότερο. Έτσι δεν μου άφησαν περιθώριο να αρνηθώ.

Αυτή δεν είναι μια 24ωρη απασχόληση. Πρόσφατα βρέθηκα στην Ελβετία για τον Ολυμπιακό, και παράλληλα, βρήκα την ευκαιρία να βοηθήσω και την οργάνωση μου. Μου ζητούν να βρίσκομαι στην Αθήνα μόνο τέσσερις ημέρες τον μήνα. Έτσι η απάντησή μου είναι θετική. Έδωσα τον λόγο μου. Και έχω λόγο”.

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017