Επτάρα στον Παναθηναϊκό!! - Mikrometoxos.gr | Mikrometoxos.gr

Επτάρα στον Παναθηναϊκό!!

28.03.2015 16:06

Φοβερή νίκη με 7-0 επί της ομάδας του Παναθηναϊκού σημείωσε η Κ13 του Θρύλου. Οι Ακαδημίες των Πειραιωτών δεν σταματούν την καθημερινή τους δουλειά και ως εκ τούτου συνεχίζουν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις και μάλιστα, σημειώνοντας μερικές εντυπωσιακές νίκες.

 

Όπως αυτή το Σάββατο στο Μοσχάτο, όπου αντιμετώπισαν τον ΠΑΟ. Άπιαστοι οι Πειραιώτες, δεν συνάντησαν κανένα απολύτως εμπόδιο και έφτασαν στη νίκη με 7-0, διασύροντας τους «πράσινους». Από την αρχή έως το τελευταίο λεπτό του αγώνα, οι Πειραιώτες ήταν εκείνοι οι οποίοι είχαν τον έλεγχο του αγώνα και έφτασαν στη μεγάλη νίκη.

 

Έτσι φαίνεται η πολύ καλή δουλειά που γίνεται στις Ακαδημίες του Ολυμπιακού, καθώς τα νεαρά παιδιά και μελλοντικά αστέρια της ομάδας, δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους, φτάνοντας σε μεγάλες νίκες, όπως το 7-0 επί του ΠΑΟ.

 

Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε με 4-0 στο ημίχρονο και σημείωσε άλλα τρία τέρματα στην επανάληψη. Τρία γκολ πέτυχε ο Παπαδόπουλος ενώ σκόραραν και οι: Τζανετής, Κεραμιδάς, Γούλας, Σουρλής.

 

Η αρχική σύνθεση του Ολυμπιακού: Ηλιάδης, Καψιώτης, Κεραμιδάς, Γούλας, Τιμολέων, Παλαιολόγος, Ιακωβίδης, Σουρλής, Τζανετής, Παπαδόπουλος, Τζόρβας. Εν συνεχεία αγωνίστηκαν και οι: Πολύδωρος, Παχατούρας, Τσίνα, Λαζαρίδης, Βόλης, Βουγιουκλάκης, Μιχαλόπουλος.

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017