Επίθεση αγνώστων στο βαν, έξω του «Καυτανζογλείου»

Πέντε τεχνικοί, μέλη του τηλεοπτικού συνεργείου του OTE TV, τραυματίστηκαν από επίθεση αγνώστων στο βαν, το οποίο βρισκόταν στον περιβάλλοντα χώρο του «Καυτανζογλείου».

Οι τεχνικοί του ΟΤΕ βρίσκονται στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο, ενώ η μετάδοση της κρισιμότατης αναμέτρησης Ηρακλής – ΑΕΛ για την τελευταία αγωνιστική του Βορείου ομίλου της Football League ματαιώνεται.

Η ανακοίνωση του OTE TV

Επίθεση από ομάδα αγνώστων δέχτηκε πριν από λίγη ώρα το βαν τηλεοπτικής μετάδοσης του OTE TV που βρίσκονταν έξω από το Καυτανζόγλειο στάδιο για την μετάδοση του αγώνα Ηρακλής-Λάρισα, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν 5 άνθρωποι που εργάζονταν μέσα στο βαν και να προκληθούν ζημιές. Οι άνθρωποι έχουν διακομιστεί στο νοσοκομείο όπου τους παρέχεται ιατρική φροντίδα και βρίσκονται υπό παρακολούθηση. Λόγω των ζημιών που υπέστη το βαν, δεν είναι δυνατόν να πραγματοποιηθεί η μετάδοση του αγώνα. Ο OTE TV καταδικάζει την επίθεση αυτή όπως και κάθε μορφή βίας.

Τι λένε -ανεπίσημα- στον Ηρακλή…

Κάθε μορφή βίας είναι καταδικαστέα. Το συγκεκριμένο περιστατικό συνέβη 3,5 ώρες πριν την έναρξη του αγώνα και πριν ακόμη ανοίξουν τα εκδοτήρια του σταδίου. Είναι προφανές ότι στόχος της επίθεσης δεν ήταν ούτε το βαν του συνδρομητικού καναλιού, ούτε οι εργαζόμενοι σε αυτό. Άλλωστε όλα αυτά τα χρόνια, δεν υπήρξε κανένα περιστατικό με εργαζόμενους του συνδρομητικού καναλιού. Οποιοσδήποτε επιχειρήσει να συνδέσει το επεισόδιο με την ΠΑΕ Ηρακλής, θα οδηγηθεί στις αίθουσες των δικαστηρίων.

Η ανακοίνωση της Football League

Η FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ καταδικάζει απερίφραστα οποιαδήποτε μορφή βίας . Συμπαραστέκεται στους εργαζόμενους του ΟΤΕ TV, που πήγαν να καλύψουν τον αγώνα μεταξύ των ΠΑΕ ΑΕΠ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908 – ΛΑΡΙΣΑ, και ελπίζει να βρεθούν άμεσα οι υπεύθυνοι αυτής της άνανδρης επίθεσης. Η FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ θα εξαντλήσει όλα τα θεσμικά της περιθώρια προκειμένου να βρεθούν οι υπαίτιοι του επεισοδίου και να οδηγηθούν στην Δικαιοσύνη.

Πήρε θέση και η Λαμία…

Μετά από αυτό που έγινε στο τηλεοπτικό συνεργείο του ΟΤΕ TV στη Θεσσαλονίκη – η απόλυτη ξεφτίλα του ελληνικού ποδοσφαίρου- περιμένουμε την ΕΠΟ, τον Υπουργό Αθλητισμού και την Πολιτεία να τοποθετηθεί πάνω στο θέμα. Ποιοι ήταν οι κουκουλοφόροι και ποιοι δεν θέλουν το ματς Ηρακλής – Λάρισα να είναι τηλεοπτικό…;