Εξώδικο η Μενεγάκη στον Βαρουφάκη! | Mikrometoxos.gr

Εξώδικο η Μενεγάκη στον Βαρουφάκη!

16.03.2015 00:04

Η κ. Μενεγάκη ζητάει να μην εμφανίζεται είτε αυτός είτε η σύζυγός του Δανάη σε εξώφυλλο κάθε περιοδικού γιατί έχει ξεπεράσει κάθε όριο

♦ Η Ελένη Μενεγάκη έστειλε εξώδικο στον Γιάνη Βαρουφάκη, γιατί την έφαγε από τα εξώφυλλα κάθε πιθανού και απίθανου εντύπου, με αποτέλεσμα να κινδυνεύει άμεσα η καριέρα της.

♦ Στο εξώδικό της η δημοφιλής παρουσιάστρια αναφέρει ότι είχε το κοπιράιτ όλων των εξωφύλλων.

♦ Ομως η εμφάνιση του εναγόμενου άλλαξε την καλλιτεχνική της ζωή, ενώ κινδυνεύει και η προσωπική της γιατί πλέον εμφανίζεται μόνο αυτός σε όλα τα περιοδικό.

♦ Δεν φτάνει που εμφανίζεται π.χ. στο γαλλικό «Paris Match», με τη Δανάη, όπως εμφανίζεται Ελένη με τον Ματέο, αλλά εμφανίζεται και σε όλα τα δικά μας, HELLO, OK, Χάι, ΣΟΚ, Σούπερ Κατερίνα κ.λπ.

♦ Η κ. Μενεγάκη ζητάει να μην εμφανίζεται είτε αυτός είτε η σύζυγός του Δανάη σε εξώφυλλο κάθε περιοδικού γιατί έχει ξεπεράσει κάθε όριο.

♦ Για κάθε εξώφυλλο που θα εμφανίζεται ο κ. Βαρουφάκης θα ζητάει η κ. Μενεγάκη ως ηθική και καλλιτεχνική βλάβη 1 εκατ. ευρώ.

⇒ Διαβάστε στην «Εφημερίδα των Συντακτών – Σαββατοκύριακο», που κυκλοφορεί σήμερα και αύριο, την ολοσέλιδη στήλη «Πάμε Λουκέτυο» με τίτλο: «Έκαναν γκράφιτι τη νύχτα στη Βουλή!»

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017