Εντονη η κίνηση στην Πελοπόννησο παρά την κακοκαιρία - Mikrometoxos.gr | Mikrometoxos.gr

Εντονη η κίνηση στην Πελοπόννησο παρά την κακοκαιρία

24.01.2015 15:43

Έντονη είναι η κίνηση στην Πελοπόννησο, τόσο στις πόλεις, όσο και στα χωριά, αφού ήδη από χθες πολλοί είναι αυτοί, που έχουν μετακινηθεί για να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα στην ιδιαίτερη πατρίδα τους.

φωτογραφία αρχείου

Παρά τον κακό καιρό, συνεχίζεται η κάθοδος των ετεροδημοτών και σήμερα με αμείωτο ρυθμό. Δεκάδες χιλιάδες αυτοκίνητα έχουν περάσει τον Ισθμό προς Πελοπόννησο, ενώ αύριο αναμένεται να κορυφωθεί η κίνηση των ετεροδημοτών, δεδομένου ότι, για τους τρεις από τους πέντε νομούς της περιφέρειας, οι εκλογείς θα ταξιδέψουν για να ψηφίσουν αυθημερόν, αφού λόγω του αυτοκινητοδρόμου μέσα σε δύο ώρες το αργότερο έχουν φτάσει από την Αττική στο χωριό τους.

Παράλληλα, σε τίποτα δεν θυμίζει η σημερινή ημέρα με την παραμονή εθνικών εκλογών άλλων εποχών. Το μόνο που θυμίζει εκλογές είναι τα μικρά και απέριττα περίπτερα όλων των κομμάτων που συναντά κανείς πάνω στην κεντρική πλατεία της Τρίπολης, με λιγοστά στελέχη να βρίσκονται εκεί και να δίνουν ψηφοδέλτια.

Την ίδια ώρα, η κακοκαιρία είναι έντονη στην Πελοπόννησο, με συνεχή βροχόπτωση, ενώ χιονίζει από χθες βράδυ κατά διαστήματα στην ορεινή Αρκαδία.

Οι δρόμοι είναι ανοικτοί και η κυκλοφορία διεξάγεται σε όλο το οδικό δίκτυο κανονικά. Οι οδηγοί όμως, θα πρέπει να έχουν μαζί τους αντιολισθητικές αλυσίδες και να είναι προσεκτικοί διότι σε κάποια σημεία υπάρχει περιορισμένη ορατότητα εξαιτίας έντονης βροχόπτωσης ή ομίχλης.

Το χιονοδρομικό κέντρο Μαινάλου είναι ανοικτό και λειτουργούν οι πίστες. Οι οδηγοί από Καρδαρά προς το χιονοδρομικό, θα πρέπει να έχουν απαραίτητα μαζί τους αντιολισθητικές αλυσίδες, διότι χιονίζει. Επίσης, ο δρόμος από Βυτίνα προς χιονοδρομικό είναι κλειστός.

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017