Ελλάς, το ανεπανάληπτο μεγαλείο σου - του Ανδρέα Κόρδα - Mikrometoxos.gr | Mikrometoxos.gr

Ελλάς, το ανεπανάληπτο μεγαλείο σου – του Ανδρέα Κόρδα

31.07.2016 09:45

Του Ανδρέα Κόρδα

Γνωρίζετε άλλη χώρα στον πλανήτη όπου μπορούν όποιοι θέλουν να καταλαμβάνουν Πανεπιστήμια, να τα μετατρέπουν σε κοινόβια και να μην τρέχει κάστανο?
– Γνωρίζετε άλλη χώρα όπου αυτά τα υπό κατάληψη Πανεπιστήμια, να χρησιμοποιούνται ως ορμητήρια για καταδρομικού τύπου επιθέσεις εις βάρος Δημόσιας περιουσίας και επίσης να ΜΗΝ τρέχει κάστανο?
– Γνωρίζετε άλλη χώρα όπου «αγωνιστές» πετάνε τον κόσμο έξω από λεωφορεία, για να τα κάψουν και το Κράτος να μην μπορεί να διανοηθεί καν να τους αντιμετωπίσει, αλλά να αποφασίζει να ξεβρακωνεται στις ορέξεις του καθενός?
– Γνωρίζετε άλλη χώρα όπου χιλιάδες μετανάστες, αφού έμπαιναν για μήνες ανενόχλητοι από τα τρύπια σύνορα της, έκλειναν τους δρόμους και τους σιδηρόδρομους και το Κράτος ήταν θεατής?
– Γνωρίζετε άλλη χώρα όπου εκείνοι οι «αγωνιστές» που κατακρίνουν το «ξεπούλημα» της Δημόσιας περιουσίας, να είναι ΟΙ ΙΔΙΟΙ που ανετότατα και χωρίς καμία αντίσταση από κανέναν την καταστρέφουν?
– Γνωρίζετε άλλη ευρωπαϊκή χώρα, που το ΕΣΥ κάλυπτε για χρόνια ολόκληρα νοσήλια για δάγκωμα απο καγκουρο..?
– Γνωρίζετε άλλη χώρα στον πλανήτη Γη που να υπάρχει η πιθανότητα το παιδί να είναι συνταξιούχος ΔΕΚΟτζής και ο πατέρας στον ιδιωτικό να εργάζεται ακόμα..?
– Γνωρίζετε άλλη χώρα όπου συνδικαλιστές του Δημοσίου κάνουν απεργία σε Δημόσιο νοσοκομείο (Ευαγγελισμός), επειδή ο ιδιωτης εργολάβος που ανέλαβε το βάψιμο του νοσοκομείου απέλυσε 2 ιδιωτες μπογιατζήδες?
– Γνωρίζετε άλλη χώρα στον πλανήτη Γη όπου ΠΑΝΑΣΧΕΤΟΙ κομματάνθρωποι διορίζονται «ειδικοί συμβουλοι» του Πρωθυπουργού?

Εδώ στην Ελλαδα, η χρεοκοπία (σε όλα τα επίπεδα) τελικά ΔΕΝ έχει ούτε αρχή, ούτε μέση, αλλά ούτε και τέλος..!

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017