Ελεγχόμενη πτώση, με ρευστοποιήσεις σε τράπεζες και FTSE 25 | Mikrometoxos.gr

Ελεγχόμενη πτώση, με ρευστοποιήσεις σε τράπεζες και FTSE 25

18.05.2015 14:22
Ελεγχόμενη πτώση, με ρευστοποιήσεις σε τράπεζες και FTSE 25 σημειώνεται και σήμερα στο ελληνικό χρηματιστήριο – συνεχίζοντας την διόρθωση των τελευταίων ημερών –  καθώς οι επενδυτές λόγω της αρνητικότατης ειδησεογραφίας ρευστοποιούν επενδυτικές θέσεις.
Ωστόσο, επενδυτές προσέξτε η συμφωνία έρχεται – το πιθανότερο την ερχόμενη εβδομάδα – και είναι σκόπιμο να διαθέτετε αυξημένη ρευστότητα. Τις τελευταίες ημέρες προειδοποιούμε ότι λόγω της κάκιστης ειδησεογραφίας είναι σκόπιμη η αύξηση της ρευστότητας.
Η προειδοποιητική επιστολή του ΔΝΤ, η προειδοποιητική επιστολή Τσίπρα προς τους θεσμούς που αποκαλύφθηκαν εσχάτως έχουν προφανώς θολώσει βραχυχρόνια την ορατότητα. Η δήλωση Σακελλαρίδη για άμεση συμφωνία μέχρι τα τέλη Μαϊου περιόρισε τις απώλειες στο ΧΑ επαναφέροντας την προσδοκία.
Επιμένουμε για συμφωνία που θα έρθει όμως την τελευταία πραγματικά στιγμή.
Το ελληνικό χρηματιστήριο  σε ένα περιβάλλον αβεβαιότητας  διαπραγματεύεται στις 800 μονάδες με ελεγχόμενη πτώση  -1,48% και με χαμηλό ημέρας στις 790,05 μονάδες και υψηλό 808,49 μονάδες.  Ο τζίρος σε μέτρια επίπεδα διαμορφώνεται στα 27,3 εκατ. ευρώ ενώ ο όγκος φτάνει στα 70,5 εκατ. τεμάχια, εκ των οποίων τα 62 εκατ. τεμάχια έχουν διακινηθεί στις τράπεζες και τα 5,7 εκατ. στα warrants.

bankingnews.gr

*Τα όσα αναγράφονται στη στήλη είναι προιόν δημοσιογραφικής έρευνας και δεν αποτελούν προτροπή αγοράς, πώλησης ή διακράτησης μετοχών

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017