Εκπληκτική εμφάνιση η Μαρία Σάκκαρη στον α’ γύρο του Γουίμπλεντον – επόμενη αντίπαλος η Βίνους Γουίλιαμς!! | Mikrometoxos.gr

Εκπληκτική εμφάνιση η Μαρία Σάκκαρη στον α’ γύρο του Γουίμπλεντον – επόμενη αντίπαλος η Βίνους Γουίλιαμς!!

28.06.2016 03:36

Εκπληκτική εμφάνιση πραγματοποίησε η Μαρία Σάκκαρη στον πρώτο γύρο του Γουίμπλεντον απέναντι στην Κινέζα Σαϊσάι Τσενγκ, Νο79 στον κόσμο, της οποίας επικράτησε με 2-0 σετ (6-3 και 6-2), παίρνοντας το εισιτήριο για τον β’ γύρο.

Εκεί θα αντιμετωπίσει πιθανότατα την Βίνους Γουίλιαμς, στον πιο σημαντικό αγώνα της καριέρας της, απέναντι στην πολύπειρη Αμερικανίδα, η οποία αυτή την ώρα αγωνίζεται απέναντι στην Ντόνα Βέκιτς.

Η Σάκκαρη δεν μπήκε καλά στο ματς και βρέθηκε να χάνει στο πρώτο στε με 3-1 από την Κινέζα αντίπαλό της. Ωστόσο με τρομερή αντεπίθεση πήρε τα πέντε επόμενα γκέιμς και το πρώτο σετ με 6-3.

Στο δεύτερο σετ η Σάκκαρη έκανε… πλάκα στην αντίπαλό της και πήρε το σετ με 6-2 και ταυτόχρονα την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Με τη νίκη της αυτή η Σάκκαρη λογικά μπαίνει για πρώτη φορά στο TOP100 γεγονός που σημαίνει ότι θα μπορέσει να πάρει μέρος στο Αμερικάνικο Όπεν χωρίς να δώσει προκριματικά.

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017