Εις ώτα μη ακουόντων........ - Mikrometoxos.gr | Mikrometoxos.gr

Εις ώτα μη ακουόντων……..

05.08.2015 13:36
Ολοι μοιρολογούν για τις τράπεζες και τις χαμένες περιουσίες. Τους είχαν μάθει πως η πραγματική οικονομία είναι οι ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ απλά όλοι οι άλλοι να πάνε να αγαπηθούνε!!
ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ είναι απλά ένα εργαλείο εξυπηρέτησης της αγοράς και πρέπει πρωτίστως να παράγουν έργο χρηστής διοίκησης… ΔΕΝ είναι οι ΤΡΑΠΕΖΕΣ για να τζογάρουν τα λεφτά του κόσμου και του κοσμάκη στις αγορές, ούτε για να δανειοδοτούν τα λαμόγια ανεξέλεγκτα…
ΚΑΙ δεν μας φταίει τώρα ο ΣΥΡΙΖΑ και ο .. Λαφαζάνης γι αυτά που ζούμε… Πάνω από 250 δισ. τους δόθηκαν και σέρνονται. ΑΛΛΑ τόσα να τους δοθούν… πάλι θα σέρνονται!!! Και κανείς τους δεν έδωσε λόγο των πράξεών του!!!
ΑΛΛΗ η ευθύνη του ΣΥΡΙΖΑ και των… Λαφαζάνηδων κι άλλη των τραπεζιτών και των προηγούμενων… Μη τρελαθούμε ΚΑΙ δεν φταίει κανείς των επενδυτών μετόχων των πολυλατρεμένων χαρτιών του κλάδου της…πραγματικής οικονομίας [sic] Κι αυτό γιατί έπρεπε να γνώριζαν τι αγόραζαν.
Επρεπε να ήξεραν τις συνέπειες και όχι να… ειρωνεύονται εκείνους που επένδυαν στην πραγματική οικονομία ΥΠΗΡΧΑΝ φωνές για… Προσοχή! Υπήρχαν φωνές που τους έλεγαν … μακρυά γιατί δεν σας αφήσουν σεντ στο… παντελόνι. ΚΑΙ ενώ έχαναν στο τέλος των εκάστοτε διαδρομών, δόστου αυτοί επιμονή κι αμανάτι με τα κ@λόχαρτα!!
*Τα όσα αναγράφονται στη στήλη είναι προιόν δημοσιογραφικής έρευνας και δεν αποτελούν προτροπή αγοράς, πώλησης ή διακράτησης μετοχών

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017