Ειρήσθω εν παρόδω και ατάκτως ερριμμένα… - Mikrometoxos.gr | Mikrometoxos.gr

Ειρήσθω εν παρόδω και ατάκτως ερριμμένα…

08.11.2016 08:26
Athens Stock Exchange 07/11/2016
………………………………………
 Σε νέα χαμηλά το 2ετές Ελληνικό Ομόλογο..4.894 με πτώση -7.99%..
…………………………………
Τραπεζικός Δείκτης…γλύτωσε μέσα στο Σαββατοκύριακο … την “μαύρη τρύπα” των 610 μονάδων και τώρα κοιτάει τις 665 με 670..
  εαν πατήσει μέσα στη ζώνη 6,13 με 6,00 μπορεί να δώσει το 6,35. Έχει και αποτελέσματα στο τέλος της εβδομάδος..
araig1
………………………..

s24_skitso-thumb-large

……………………….

Χτυπάμε την ανεργία διορίζοντας κρατικούς λειτουργούς.

 

………………………………………..

.

ΣΠΟΥΔΑΙΟ ρόλο στην εφαρμογή μιας Δικαστικής απόφασης, παίζει ΠΟΙΟΣ ή ΠΟΙΟΙ ζητάνε την εφαρμογή της…

ΑΝ είναι τίποτε ανίσχυρα γεροντάκια ή τίποτε… «δεύτερης» ποιότητας πολίτες – σύμφωνα με τις αρρωστημένες σκέψεις των κυβερνώντων σε όλο τον κόσμο – τις αφήνουν και… μπαγιατεύουν, μέχρι που τις ξεχνάνε οι ενδιαφερόμενοι ή… πεθαίνουν όλοι και έτσι λύνεται το πρόβλημα!

ΟΤΑΝ όμως η απόφαση αφορά την πλουτοκρατία ή τους νταβατζήδες να δεις πως ΤΡΕΧΟΥΝ ΟΛΕΣ οι κυβερνήσεις για να ικανοποιήσουν τους εκάστοτε ισχυρούς, με τη δικαιολογία ότι… εφαρμόζουν τις δικαστικές αποφάσεις, τις οποίες όμως για ένα σωρό άλλες κατηγορίες φτωχών και ανυπεράσπιστων πολιτών γράφουν στα παλιά τους τα παπούτσια.

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ έχει γίνει με τις άδειες των καναλιών.

ΠΡΙΝ καλά – καλά εκδοθεί η απόφαση που ακόμα δεν εκδόθηκε, είχαν βγει όλα τα κανάλια και όλες οι εφημερίδες και υποστήριζαν τους νταβατζήδες. Τα καλά και συμφέροντα.

ΚΑΙ το σίριαλ κρατά επί μήνες και καθημερινή πλύση εγκεφάλου των πολιτών, οι οποίοι έχουν φάει τόσο πολύ κουτόχορτο που ήδη έχουν πιστέψει ότι είχε άδικο η κυβέρνηση που υποχρέωσε τους τζαμπατζήδες καναλάρχες να πληρώσουν 255 εκατομμύρια, για τις συχνότητες που χρησιμοποιούσαν επί 27 χρόνια δωρεάν!

ΠΑΛΙ καλά που δεν έχουν ζητήσει ακόμα, αυτοί οι κύριοι, να επιβληθεί ειδικός φόρος για να πληρώνει ο λαός, τις συχνότητες που χρησιμοποιούν για να κοροϊδεύουν και να εξαπατούν τους πολίτες με τα ψέματα που κάθε μέρα τους πασάρουν.

ΚΑΙ καλά οι νταβατζήδες, τη δουλειά του νταβατζή την ξέρουν καλά, την παίζουν στα δάκτυλα, και… δικαιολογημένα ζητάνε και τα ρέστα, η κυβέρνηση όμως που ψηφίσαμε για να βάλει ΤΑΞΗ στη χώρα τι ΚΑΝΕΙ; Λιάζεται χειμωνιάτικα; Μήπως ακόμα δεν έχει καταλάβει τη δύναμη που της έχουμε δώσει;

«Κ»

…………………………..

.

ΩΡΑΙΑ ΕΙΚΟΝΑ: ΑΣΤΥΠΑΛΑΙΑ

astyp

 

Image result for αστυπαλαια

Image result for αστυπαλαια

Image result for αστυπαλαια

Image result for αστυπαλαια

Image result for αστυπαλαια

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017