Εικόνα παράλυσης στο αεροδρόμιο Μυκόνου – Τραγική είναι η εικόνα που εμφανίζει | Mikrometoxos.gr

Εικόνα παράλυσης στο αεροδρόμιο Μυκόνου – Τραγική είναι η εικόνα που εμφανίζει

08.08.2015 00:46

Εικόνα παράλυσης στο αεροδρόμιο Μυκόνου

Τραγική είναι η εικόνα που εμφανίζει το αεροδρόμιο σε έναν από τους πλέον δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς, την Μύκονο.

Το αεροδρόμιο στο δημοφιλές νησί που προσελκύει χιλιάδες τουρίστες κάθε χρόνο, αλλά…και μέλη του διεθνούς τζετ σετ, αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα, καθώς, όπως αναφέρει το newsbeast, οι τουρίστες δεν βρίσκουν καθίσματα και αναγκάζονται να κάθονται στα… πατώματα, η υγιεινή στους χώρους είναι ανύπαρκτη όπως και η συντήρηση.

Μάλιστα στο αεροδρόμιο της Μυκόνου παρατηρείται συνωστισμός στον χώρο ελέγχου διαβατηρίων και στο check-in.

Πριν λίγες μέρες μαζί με την απογείωση ενός  αεροσκάφους ξεκόλλησαν είκοσι περίπου τετραγωνικά μέτρα ασφάλτου, δημιουργώντας πρόβλημα στη λειτουργία του αεροδρομίου. Το ίδιο αεροδρόμιο είχε κλείσει νωρίτερα τον Ιούνιο για τέσσερις ώρες λόγω αποκόλλησης τμήματος της ασφάλτου που καλύπτει τον αεροδιάδρομο.

Συγκεκριμένα κλειστό για τέσσερις ώρες έμεινε το αεροδρόμιο της Μυκόνου, λόγω προβλημάτων στον ασφαλτοτάπητα του διαδρόμου προσγειώσεων – απογειώσεων αεροσκαφών, που είχε ως αποτέλεσμα να γίνουν άνω κάτω οι πτήσεις από και προς το νησί.

Στις 20 Ιουνίου, λίγο πριν τη μία το μεσημέρι, κι ενώ είχε απογειωθεί από το αεροδρόμιο ένα αεροσκάφος της Easy Jet, υπάλληλοι του αεροδρομίου εντόπισαν σοβαρά προβλήματα στο διάδρομο απογειώσεων – προσγειώσεων. Συγκεκριμένα, εντόπισαν αποκολλήσεις τμημάτων της ασφάλτου στο σημείο εκκίνησης των αεροσκαφών και σε έκταση περίπου 10-15 τετραγωνικών μέτρων.

Σημειώνεται, ότι αντίστοιχα προβλήματα όπως αυτό που παρουσιάστηκε  στο αεροδρόμιο της Μυκόνου, είναι συχνά τους καλοκαιρινούς μήνες στα ελληνικά αεροδρόμια, όπως λένε οι εργαζόμενοι της ΥΠΑ, καθώς οι εργασίες συντήρησης των διαδρόμων θα πρέπει να γίνονται προγραμματισμένα τους χειμερινούς μήνες.

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017