Εγκρίθηκαν 6.029 αιτήσεις για απονομή ιθαγένειας σε μετανάστες - Mikrometoxos.gr | Mikrometoxos.gr

Εγκρίθηκαν 6.029 αιτήσεις για απονομή ιθαγένειας σε μετανάστες

08.07.2016 10:59

Εγκρίθηκαν 6.029 αιτήσεις για απονομή ιθαγένειας σε μετανάστες που βρίσκονται παράνομα στη χώρα μας, ενώ, αυτές που απομένουν, πάνω από 20.000 είναι σε διαδικασία επεξεργασίας.

Σύμφωνα με το υπουργείο, η διαδικασία προχωρά με “γοργά βήματα” ενώ ήδη έχει ξεκινήσει η χορήγηση άδειας εργασίας, που αφορά σχεδόν 55.320 θέσεις.

Σύμφωνα μ την ανακοίνωση του υπουργείου: “Παρά την προσφυγική κρίση που συντάραξε τη χώρα το 2015, οι αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής δεν έχουν αμελήσει την τακτοποίηση της διαμονής όσων διαβιούν παράνομα στη χώρα”, ενώ προσθέτει ότι η “βελτίωση στη διαδικασία χορήγησης αδειών διαμονής σε όσους αποδεδειγμένα διαβιούν στη χώρα για πολλά χρόνια είναι τα κύρια μέσα με τα οποία το υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής σχεδιάζει να αντιμετωπίσει το ζήτημα της παράτυπης διαμονής στη χώρα”.

Το σχέδιο προχωρά με ταχύς ρυθμούς, το μόνο που πάει “σφαίρα” απ΄ότι φαίνεται, και η κυβέρνηση αποκτά όλο και περισσότερους πιθανώς ψηφοφόρους αφού, όσοι πληρούν προϋποθέσεις, μπορούν να λάβουν ΕΛΛΗΝΙΚΗ υπηκοότητα…

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017