ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗ ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΑΙ ΛΙΦΤΙΝΓΚ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΤΩΠΑ- Έρχονται ραγδαίες εξελίξεις (και) για Βίκτορ!

ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗ ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΑΙ ΛΙΦΤΙΝΓΚ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΤΩΠΑ

Έρχονται ραγδαίες εξελίξεις (και) για Βίκτορ!

Ο ιστορικός αποκλεισμός του Ολυμπιακού επιφέρει άμεσα εξελίξεις μετά και το… καμπανάκι του Βαγγέλη Μαρινάκη. Σε εξαιρετικά δυσμενή θέση και προς αποχώρηση και ο Βίκτορ.

Εξελίξεις προ των… πυλών στο Λιμάνι,όπως είχε άλλωστε προαναγγελθεί.Έρχονται και αποχωρήσεις αλλά και νεότερα και για το θέμα του προπονητή. Για έναν αποκλεισμό που πρωτίστως η ευθύνη βαραίνει την διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός (σ.σ. στον μεγαλύτερο βαθμό) πρόκειται να φανεί άμεσα σε τι βαθμό θα είναι οι αλλαγές σε σχέση με την ομάδα. Αλλαγές που εκτός απροόπτου θα… αγγίξουν και τον Βίκτορ Σάντσεθ, ο οποίος επίσης έχει τις ευθύνες του.

Και το πιο πιθανό αυτήν την στιγμή είναι να αντικατασταθεί. Και αλλαγές που μπορεί να έχουν να κάνουν ακόμα και με στελέχη της ομάδας και την δομή της ΠΑΕ. Σχετικά με τους παίκτες το πιο μεγάλο βάρος πέφτει σε όσους αγωνίστηκαν στο Ισραήλ.

Προς το παρόν δεν έχει υπάρξει επίσημη ή ανεπίσημη ερυθρόλευκη αντίδραση. Για αυτήν την πολύ μεγάλη αγωνιστική και οικονομική… ζημιά αλλά και για την επόμενη… ημέρα στους πρωταθλητές.