ΕΙΝΑΙ πολύ αστείο όταν βλέπουμε να «τσακώνονται» στα κανάλια οι Νεοδημοκράτες, με κάποιους Συριζαίους!.. - Mikrometoxos.gr | Mikrometoxos.gr

ΕΙΝΑΙ πολύ αστείο όταν βλέπουμε να «τσακώνονται» στα κανάλια οι Νεοδημοκράτες, με κάποιους Συριζαίους!..

02.12.2016 07:23

ΕΙΝΑΙ πολύ αστείο όταν βλέπουμε να «τσακώνονται» στα κανάλια οι Νεοδημοκράτες, με κάποιους Συριζαίους!..

ΟΙ Συριζαίοι, δικαιολογημένα τους λένε, ότι για τη σημερινή δραματική κατάσταση που ζούμε, εδώ και εφτά χρόνια, χωρίς δυστυχώς να υπάρχει πουθενά φως στον ορίζοντα, φταίνε οι Νεοδημοκράτες και οι Πασόκοι που καταχρέωσαν τη χώρα, με 350 δισεκατομμύρια ευρώ και ένα καθαρό ιδιωτικό χρέος δέχθηκαν να γίνει Δημόσιο και έτσι αντί να μας κυνηγάνε ιδιώτες, στους οποίους άνετα θα μπορούσαμε να πούμε, άντε να… χαθείτε από μπροστά μας, αρχιτοκογλύφοι, ας… προσέχατε όταν μας δανείζατε και να μην μας φορτώνατε τόσο μεγάλους τοκογλυφικούς τόκους. Και στο τέλος θα μπορούσαμε να τραβάγαμε και μια ξεγυρισμένη… πτώχευση και να έχαναν όλα τα λεφτά τους οι αρχιαπατεώνες και όχι να καθόμαστε για 100 χρόνια να μας ξεζουμίζουν οι διάφοροι ξένοι απατεώνες τοκογλύφοι.

ΚΑΘΙΣΑΝ οι ανόητοι πολιτικοί μας και δέχθηκαν, να μετατραπεί το καθαρό ιδιωτικό χρέος, με τη βοήθεια και της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, σε ΔΗΜΟΣΙΟ χρέος, το οποίο οι άλλοι… απατεώνες, που διοικούν την Ευρώπη και την κατέστρεψαν, το φόρτωσαν στα διάφορα κράτη!!!

ΕΤΣΙ, η μεν Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, ΘΗΣΑΥΡΙΣΕ, οι δε μεγάλες διεθνείς τράπεζες γλίτωσαν από την κατάρρευση και όλα αυτά τα πληρώνουμε εμείς, τα κορόιδα οι Έλληνες φορολογούμενοι.

-ΕΚΠΛΗΚΤΟΙ λοιπόν οι τηλεθεατές ακούνε πάντοτε τον εξής διάλογο – στο ίδιο ακριβώς πάντοτε μοτίβο.

-ΜΑΛΙΣΤΑ κύριοι, του ΣΥΡΙΖΑ, φταίμε, για τα παλιά χρέη, τα 350 δισεκατομμύρια δηλαδή – αλλά γι΄ αυτά… ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ!

ΜΑΣ… τιμώρησε ο λαός και μας έβαλε στην αντιπολίτευση!.. Πολύ ωραία τιμωρία τους κάνουμε! Αντί δηλαδή να εισπράττουν μισθούς υπουργών, εισπράττουν μισθούς βουλευτών!..

ΕΣΕΙΣ όμως οι Συριζαίοι, συνεχίζουν οι Νεοδημοκράτες, φταίτε για τα σκληρά μέτρα που λαμβάνει η κυβέρνησή σας.

ΚΑΙ δυστυχώς, εδώ κανένας από τους Συριζαίους δεν μιλάει!.. Κατεβάζουν το κεφάλι και οι Νεοδημοκράτες αισθάνονται… νικητές του διαλόγου!..

ΓΙΑΤΙ δυστυχώς δεν βρέθηκε μέχρι σήμερα ούτε ένας Συριζαίος για να τους δώσει μια πληρωμένη απάντηση στους Νεοδημοκράτες και να τους πει:

-ΕΔΩ έρχεστε και ομολογείτε ότι τα τελευταία 30 χρόνια, που κυβερνούσατε μαζί με το ΠΑΣΟΚ, καταχρεώσατε τη χώρα με 350 δισεκατομμύρια και έχετε την αξίωση, μέσα σε 1-2 χρόνια ο ΣΥΡΙΖΑ να καλύψει τις ατιμίες και το φαγοπότι τόσων χρόνων, να φέρει την ανάπτυξη και να μας γεμίσει όλων τις τσέπες με λεφτά.

ΚΑΙ τα χρέη που είχατε δημιουργήσει τόσα χρόνια, ΠΟΙΟΙ και ΠΩΣ θα τα πλήρωναν; Το μάρμαρο δεν ξέρετε πως όταν σπάσει πρέπει να το πληρώσει εκείνος που το έσπασε;

ΜΠΡΑΒΟ σας πάντως, που ομολογείτε και μάλιστα χωρίς ντροπή, ότι φταίτε που μας χρεώσατε με 350 δις. Αλλά έχετε την αξίωση να τα τρώτε εσείς και να μην τα πληρώνει κανείς! Πολύ ωραία λογική!.. Αυτό όμως δεν γίνεται… Τα δικά σας χρέη, πληρώνει τώρα ο Ελληνικός λαός. Γιατί αν δεν μας είχατε καταχρεώσει, δεν θα χρειαζόταν να έβαζε τόσους φόρους ο Αλέξης, ούτε θα χρειαζόταν να τον ψηφίζαμε εμείς για Πρωθυπουργό και να μας… «γελάσει» και αυτός με τις υπερβολές που μας είπε από την Θεσσαλονίκη.

ΚΑΛΟ είναι λοιπόν το «καλαμπούρι» που γίνεται στα κανάλια, αλλά εσείς οι Νεοδημοκράτες φταίτε για το χρέος και ο Αλέξης λίγο, γιατί βάζει τους φόρους για να πληρωθεί, το χρέος που εσείς είχατε δημιουργήσει.

ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ, όμως, ότι θα ήταν πολύ καλλίτερα να βάζατε όλοι ένα χεράκι, μπας και βγει η χώρα από το αδιέξοδο και να σταματήσετε τις αερολογίες που μας λέτε!..

«Κ»

 

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017