“Δωρεά” του λόμπι της δραχμής, με μία πολύ ενδιαφέρουσα ρήτρα… | Mikrometoxos.gr

“Δωρεά” του λόμπι της δραχμής, με μία πολύ ενδιαφέρουσα ρήτρα…

23.07.2015 00:26

Κι ενώ η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ υπογράφει ένα ατιμωτικό για την ίδια τρίτο Μνημόνιο με την κουτοπονηριά να μην το εφαρμόσει,το λόμπι της δραχμής εντός και εκτός της χώρας ποντάρει πλέον ένα μέρος από τα 400 δις ευρώ σε συγκεκριμένο προβεβλημένο πολιτικό πρόσωπο.

http://kourdistoportocali.com/post/45629/manhattan

Ψηλά στην λίστα του συγεκριμένου λόμπι που κάθε άλλο παρά αόριστο και ασαφές είναι βρίσκονται βαριά ονόματα του τόπου τα οποία πρωταγωνίστησαν στην διασπάθιση 1.300 δις ευρώ κοινοτικών κονδυλίων που δόθηκαν από την Ευρώπη σαν ενισχύσεις στην Ελλάδα από το 1980 ως σήμερα.

Μια από τις τελευταίες πράξεις του λόμπι της δραχμής είναι-σύμφωνα με πληροφορίες- η αγορά και δωρεά ενός νεόκτιστου, εντυπωσιακού και πολυόροφου κτιρίου στο Μανχάταν σε πολιτικό πρόσωπο-εκ των 300 της ελληνικής βουλής.

Στην συγκεκριμένη “δωρεά” υπάρχει μια πολύ ενδιαφέρουσα ρήτρα. Το πρόσωπο-αποδέκτης της δωρεάς θα έχει, προς ώρας, την δυνατότητα να εισπράττει το ιλιγγιώδες ποσό των ενοικίων αλλά δεν θα έχει την δυνατότητα να πουλήσει ούτε ένα διαμέρισμα (πόσο μάλλον ολόκληρο τον πύργο) παρά μόνο εάν γίνει πρωθυπουργός και επιστρέψει τη χώρα στη δραχμή!!!

Τότε θα εκπέσει αυτόματα η ρήτρα μεταπώλησης και ο δικαιούχος πολιτικός-πρωθυπουργός γαρ θα μπορεί να απολαύσει το έργο του!

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017