Δραματικό μήνυμα από την ξαδέλφη του Βλαστού: Θα με σκοτώσουν και θα πουν ότι αυτοκτόνησα! | Mikrometoxos.gr

Δραματικό μήνυμα από την ξαδέλφη του Βλαστού: Θα με σκοτώσουν και θα πουν ότι αυτοκτόνησα!

15.02.2015 10:28
mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

 

Δραματικό μήνυμα στέλνει η εξαδέλφη του αρχινονού Παν. Βλαστού που είχε ξεσκεπάσει τη δράση του συνδικάτου εγκλήματος, λίγες ώρες μετά την απόφαση του ανακριτή για προφυλάκισης.

Η γυναίκα που για χρόνια ήταν πιστή “υπάλληλος” του Βλαστού εκφράζει ανοιχτά τους φόβους της ότι η ζωή της βρίσκεται σε κίνδυνο και σε επιστολή της στην εφημερίδα Έθνος της Κυριακής αναφέρει ότι είναι τόσοι πολλοί οι άνθρωποι που ελέγχει ο εξάδελφός της που μπορεί να την σκοτώσουν ακόμα και κατά τη μεταγωγή της.

“Λόγω των διασυνδέσεων που διαθέτουν ακόμα και μέσα στο σωφρονιστικό σύστημα είναι υπαρκτός ο κίνδυνος να απειληθώ ακόμα και με όπλο για να υποχρεωθώ με τη βία να γράψω ένα σημείωμα ότι δήθεν αυτοκτονώ και ότι δεν αντέχω άλλο, ώστε να με ‘τελειώσουν’ με αυτόν τον τρόπο” αναφέρει χρτακτηριστικά.

Υποστηρίζει ότι το κύκλωμα έχει τη δύναμη να εκβιάσει και να απειλήσει σωφρονιστικούς υπαλλήλους για να καταφέρουν το σκοπό τους.”Οι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση έχουν πολλές άκρες στις φυλακές όπως το ξέρουμε όλοι και μπορούν να φοβίσουν και να εκβιάσουν πρόσωπα, ακόμα και σωφρονιστικούς υπαλλήλους” λέει η γυναίκα που βρίσκεται σε πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων.

Όπως γράφει στη δραματική επιστολή της η εξαδέλφη του Βλαστού υπάρχει ήδη “συμβόλαιο θανάτου” για εκείνην και θυμίζει ότι ήδη έχουν γίνει τέσσερις απόπειρες ανθρωποκτονίας εναντίον της.”Την παρούσα στιγμή είμαι τελείως μόνη μου και όλη η οικογένειά μου είναι σε πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων, γιατί υπάρχει και για εκείνους σοβαρός κίνδυνος για τη ζωή τους” προσθέτει.

Επίσης υποστηρίζει ότι ο Βλαστός θα τη σκοτώσει για να στείλει μήνυμα σε όλους ώστε να μην τολμήσει κανείς ποτέ ξανά να μιλήσει για την εγκληματική του δράση.

Είμαι απολύτως βέβαιη ότι ο εξάδελφός μου θα κάνει τα πάντα να με βγάλει από τη μέση, για να στείλει παντού το μήνυμα ότι σ’ αυτόν δεν ‘περνάνε αυτά’, αλλά και για να δουν όλοι ποιό είναι το τέλος οποιουδήποτε θελήσει να συνεργαστεί με το νόμο και τις Αρχές” αναφέρει.

Την ίδια ώρα αποδεικνύεται στη πράξη ότι ποινικοί και τρομοκράτες συνδέονται άμεσα είτε πρόκειται για νέα τρομοκρατικά χτύπημα ή με σχέδια απόδρασης. Οι επαφές τους αποτυπώνονται ξεκάθαρα και στα βιβλία επισκεπτηρίων των φυλακών. Ήδη μετά από δικαστική εντολή τα βιβλία αυτά βρίσκονται στα χέρια του ειδικού εφέτη ανακριτή σε θέματα τρομοκρατίας και εξετάζονται ενώ έχουν εντοπίσει καταγραφές που πραγματικά προκαλούν εντύπωση.

Χαρακτηριστικά το 2013 το επισκεπτήριο δικηγόρου με ηγετικό στέλεχος των Πυρήνων μετατράπηκε σε επισκεπτήριο που ήταν μαζί αρχινονός, στέλεχος των Πυρήνων και ο δικηγόρος. Την ίδια χρονιά ο αρχινονός βρέθηκε στο ίδιο επισκεπτήριο με δυο μέλη της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς.

Οι Αρχές εξετάζουν με ιδιαίτερη προσοχή επισκεπτήριο ηγετικού στελέχους των Πυρήνων με γνωστό μπράβο, ο οποίος δολοφονήθηκε πριν ένα χρόνο και μάλιστα είχε εξεταστεί ακόμα και ως ύποπτος για τη δολοφονία των δυο χρυσαυγιτών στο Ηράκλειο.

Στα βιβλία φαίνεται ότι ο απότακτος αστυνομικός συνεργός του Ξηρού εμφανιζόταν στα επισκεπτήρια ως “φίλος”, ενώ για ηγετικό μέλος των Πυρήνων έχει καταγραφεί ότι τον Οκτώβριο του 2014 είχε επισκεπτήριο στη 1, 2, 3, 7, 10, 21 και 26 Οκτωβρίου.

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017