Δικαστικοί συντάκτες προς ΑΝΕΛ: Να αποκαταστήσετε την αλήθεια - Mikrometoxos.gr | Mikrometoxos.gr

Δικαστικοί συντάκτες προς ΑΝΕΛ: Να αποκαταστήσετε την αλήθεια

21.12.2014 20:24
Να αποκατασταθεί η αλήθεια ζητούν οι δικαστικοί συντάκτες, με αφορμή τη δήλωση του εκπροσώπου των ΑΝΕΛ T.Κουίκ οποίος έκανε λόγο για δημοσιογραφικά τερατουργήματα, σχετικά με τις πληροφορίες που ανέφεραν ότι προκλήθηκε δυσαρέσκεια  στις εισαγγελικές αρχές από την αρχική αναβολή της κατάθεσης του Π.Καμμένου…

“Με αφορμή νέα δημοσιογραφικά τερατουργήματα, ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ κ. Πάνος Καμμένος επικοινώνησε με τον εισαγγελέα κ. Παναγιωτόπουλο ζητώντας διευκρινίσεις για τη δήθεν δυσφορία για την οποία έγινε λόγος σε μέσα ενημέρωσης, ότι δεν καταθέτει σήμερα αν και είναι συμφωνημένο για αύριο. Τα διέψευσε κατηγορηματικά και έκανε λόγο για δημοσιογραφικά επινοήματα” ανέφερε μεταξύ άλλων στη δήλωσή του ο κ. Κουίκ.

 

  • ΙΔΟΥ η ανακοίνωση των δικαστικών συντακτών:
“Αναφερόμενοι στο Δελτίο Τύπου του κόμματος των Ανεξάρτητων Ελλήνων με τίτλο: “ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ” που συντάχθηκε “με αφορμή νέα δημοσιογραφικά τερατουργήματα” τα οποία αφορούν “τη δήθεν δυσφορία για την οποία έγινε λόγος σε μέσα ενημέρωσης, ότι δεν καταθέτει σήμερα (ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος) αν και είναι συμφωνημένο για αύριο” οι δημοσιογράφοι του δικαστικού ρεπορτάζ θα θέλαμε να επισημάνουμε το εξής:
Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος σε δηλώσεις του στο εφετείο ανέφερε: “Πριν από λίγο η συνήγορος με ειδοποίησε ότι ο κ. Ντογιάκος θέλει να καταθέσω τώρα αλλιώς θα κλείσει την υπόθεση… Πριν από 20 λεπτά πήρε η σύζυγός μου και συνήγορος ότι ωρύετο ο κ. Ντογιάκος στο γραφείο του στέλνοντας μου το μήνυμα ότι θα κλείσει η υπόθεση και χωρίς τη δική μου κατάθεση αν το κρίνει αυτός αν δεν έρθω σήμερα.”
Με αφορμή αυτή την εξέλιξη ζητάμε από τους Ανεξάρτητους Έλληνες με τον ίδιο τρόπο που καταγγελθήκαμε ως “τετατουργοί” να αποκατασταθεί η αλήθεια. Θα θέλαμε ακόμα να επισημάνουμε προς πάσα κατεύθυνση ότι δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση από τις δικαστικές αρχές αφού σπάνια αυτές εκδίδουν Δελτία Τύπου. Οι δημοσιογράφοι είναι υποχρεωμένοι να τηρούν τον Κώδικα Δεοντολογίας προστατεύοντας τις πηγές τους. Είναι απαράδεκτο να εκμεταλλεύονται κάποιοι κατά το δοκούν την αυτονόητη προστασία των πηγών.
Άννα Κανδύλη
Ρεγγίνα Σπυράτου
Τζούλη Βινιεράτου
Κωνσταντίνος Γεώργιζας
Παναγιώτης Στάθης
Αντωνία Ξυνού
Σοφία Φασουλάκη
Σοφία Σπίνγκου
Βάσω Παλαιού
Μαρία Ζαχαροπούλου
Ντίνα Τσουκαλά
Κατερίνα Κατή
Μίνα Μουστάκα
Ιωάννα Μάνδρου
Μαρία Δήμα
Χριστιάνα Χατζηιορδάνογλου
Φάνης Καραμπατσάκης
Βάσω Κόκκαλη

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017