Δημοσκόπηση για το μέλλον της ΝΔ “απογειώνει” τον Αβραμόπουλο Επαφές με “γαλάζιους” για τον Έλληνα Επίτροπο

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Στην Αθήνα βρίσκεται βρέθηκε ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, πραγματοποιώντας συνεχείς συσκέψεις με στενούς συνεργάτες του αλλά και παράγοντες από τον χώρο της Νέας Δημοκρατίας.

Με το βλέμμα στραμμένο στις εσωτερικές εξελίξεις και ανήσυχος για τα πεπραγμένα της κυβέρνησης, την οποία χαρακτηρίζει περιορισμένης διάρκειας ευθύνης, ο Δημήτρης Αβραμόπουλος εμφανίζεται έτοιμος να διεκδικήσει τον ρόλο του στις διαφαινόμενες εξελίξεις της Νέας Δημοκρατίας.

Την περασμένη εβδομάδα μάλιστα, όπως αναφέρει η εφημερίδα ΕΠΕΝΔΥΣΗ, πραγματοποιήθηκε δημοσκόπηση για τη Νέα Δημοκρατία, το μέλλον της και τα πρόσωπα που διαδραματίζουν ρόλο και ο Έλληνας επίτροπος βρίσκεται στην κορυφή της δημοφιλίας όχι μόνο στο κοινό της Νέας Δημοκρατίας αλλά της Κεντροδεξιάς συνολικά. 

Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος παρόλο που το επίκεντρο της δραστηριότητάς του βρίσκεται στις Βρυξέλλες και σε ολόκληρη την Ευρώπη με τις εξελίξεις στο θέμα των ροών μετανάστευσης να είναι ραγδαίες, διατηρεί ανοιχτούς διαύλους επικοινωνίας με αρκετούς βουλευτές και στελέχη της Νέας Δημοκρατίας.

Συγκεκριμένα συνομιλεί σε πολύ καλό κλίμα με τον  Μάκη Βορίδη αλλά και έναν παλιό γνώριμό του από τη Νέα Δημοκρατία, τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη.

Διαβάστε επίσης:

Δύο σχέδια ανατροπής του Αντώνη Σαμαρά στη ΝΔ