«Δεν υπάρχει καμία απόδειξη ότι η αγορά στοιχημάτων χειραγωγήθηκε σκόπιμα»... - Mikrometoxos.gr | Mikrometoxos.gr

«Δεν υπάρχει καμία απόδειξη ότι η αγορά στοιχημάτων χειραγωγήθηκε σκόπιμα»…

24.06.2016 16:04

Τους πιθανούς λόγους για τους οποίους οι προβλέψεις των στοιχηματικών εταιριών, στο θέμα του βρετανικού δημοψηφίσματος, απέτυχαν να επιβεβαιωθούν, αποπειράθηκε να αναλύσει η διαδικτυακή εταιρία στοιχημάτων Ladbrokes Plc, καταλήγοντας στο συμπέρασμα ότι απλώς πρόκειται για μία από τις περιπτώσεις που κερδίζει το αουτσάιντερ.

____
Συγκεκριμένα, η εν λόγω ανάλυση ήρθε μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων στο νησί, όπου το Brexit επικράτησε 52% έναντι 48% της παραμονής, παρά το γεγονός ότι οι στοιχηματικές εταιρίες έφτασαν να δίνουν έως και 90% πιθανότητες επικράτησης της παραμονής στο δημοψήφισμα.
«Πρόκειται για μία από τις αναπόφευκτες, φυσιολογικές περιπτώσεις κατά την οποία κερδίζει ένα αουτσάιντερ, ή ένα καίριο χτύπημα στην ιδέα ότι οι αγορές στοιχημάτων αποτελούν ένα χρήσιμο εργαλείο πρόβλεψης;», αναρωτήθηκε ο επικεφαλής των πολιτικών στοιχημάτων στη Ladbrokes, Matthew Shaddick, καταλήγοντας ωστόσο στην πρώτη περίπτωση.
«Δεν υπάρχει καμία απόδειξη ότι η αγορά στοιχημάτων χειραγωγήθηκε σκόπιμα», ανέφερε ο Shaddick, υπογραμμίζοντας ότι «οι εταιρίες στοιχημάτων μπορεί να παραπλανήθηκαν από τον όγκο των χρημάτων που στοιχηματίστηκαν στην ψήφο της παραμονής, παρά το γεγονός ότι πολλές εταιρίες υποστήριζαν ένα Brexit».
«Σε μία περίπτωση όπως αυτή, κατά την οποία τα άτομα που στοιχηματίζουν είναι και οι συμμετέχοντες, θα πρέπει ένα τέτοιο γεγονός να ληφθεί υπόψη;», αναρωτήθηκε ο Shaddick, για απαντήσει ότι ενδεχομένως οι στοιχηματικές να εκτιμήσανε λάθος.

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017