Δεν ντρεπόμαστε… Όλοι μας!

Όλοι γνωρίζουμε ότι το χαστούκι του Κασιδιάρη στην Κανέλλη το χάρηκε πολύς κόσμος! Ελπίζω τουλάχιστον αυτό να το παραδεχόμαστε…

Μπορεί οι περισσότεροι επισήμως  να καταδικάζουμε  τέτοιες … βίαιες συμπεριφορές, όμως ανεπισήμως γνωρίζουμε ότι μια σημαντική, αξιαγάπητη μερίδα της κοινής γνώμης επικρότησε – σιωπηρά έστω- το διαβόητο χαστούκι.

Δυστυχώς χθες η ιστορία συνεχίστηκε. Η ιστορία δηλαδή που θέλει να δείχνει την εξοργιστική, προκλητική και ασεβή Κανέλλη σαν θύμα! Αυτήν, που μονίμως φωνασκεί, επιτίθεται, προσβάλει και αγνοεί πρόσωπα και κανόνες! Αυτήν που δεν μπορεί να τιθασεύσει τα πάθη της ούτε για 20 λεπτά ( μέχρι το διάλειμμα των διαφημίσεων) και καπνίζει on camera κατά τη διάρκεια τηλεοπτικών εκπομπών που δυστυχώς βεβηλώνει με την παρουσία της.

Χθες λοιπόν βρέθηκε κάποιος – υφυπουργός- που ενώ δεν τον άφηνε να μιλήσει, της είπε το προφανές: “θελεις να με κανεις Κασιδιάρη αλλά εγώ Κασιδιάρης δεν είμαι”. Ο άνθρωπος με άλλα λόγια της είπε ότι όσο και να με προκαλέσεις με τους γνωστούς γελοίους προβοκατόρικους θεατρινισμούς σου, εγώ στην παγίδα δεν πέφτω!

Αυτό λοιπόν εξελήφθη από την Κανέλλη και από τα αποβλακωμένα ΜΜΕ σαν “σκαιότατη και χυδαία επίθεση του υφυπουργού εις βάρος της Κανέλλη”. Ο υφυπουργός αποπέμφθηκε, η Κανέλλη πανηγύρισε και ο μέσος πολίτης που τα άκουσε όλα αυτά στο ραδιόφωνο καθώς επέστρεφε απ´ τη δουλειά, έμεινε ικανοποιημένος με την ταχύτατη αντίδραση Σαμαρά , στιβάζοντας  στο πίσω μέρος του μυαλού του την εικόνα – ίσως και το όνομα- ενός κρυφοναζί και βίαιου στελέχους της ΝΔ που η ” κακομοίρα ” η Κανέλλη τον έβαλε στη θέση της. Και όλα αυτά χωρίς να δώσουμε σημασία στο εξής: ο υφυπουργός δεν είπε : ” Θέλετε Κασιδιάρη!”. Είπε ” θέλετε να με κάνετε Κασιδιάρη!”…

Είμαστε τελικά απίστευτοι υποκριτές. Και θα ´ πρεπε να ντρεπόμαστε όπως έσκουζε κι η Κανέλλη! Όλοι μας!

Με αγάπη

Ο είρων