Δεν μπόρεσε να βγάλει απόφαση η ΕΕΑ στην καταγγελία Ολυμπιακού για Μελισσανίδη – Βόμβα από ΕΕΑ: Υποβιβάστε στην Κέρκυρα!

– Καλείται ο τελευταίος για διευκρινήσεις

  • Η ΕΕΑ, με ψήφους 3-3 και το μέλος της, Ειρήνη Μαρούπα να ψηφίζει λευκό, δεν έβγαλε απόφαση για την ΑΕΚ, μετά την καταγγελία της ΠΑΕ Ολυμπιακός σχετικά με τη διοικητική της σχέση με τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Μάλιστα, μπας και βγάλει άκρη, κάλεσε τον κ. Μελισσανίδη την προσεχή Τρίτη (12:00), προκειμένου να δώσει διευκρινίσεις.

Από τα επτά μέλη της ΕΕΑ, σύμφωνα με πληροφορίες οι τρεις που τάχθηκαν υπέρ της καταγγελίας του Ολυμπιακού, ήταν ο πρόεδρος Κωνσταντίνος Παπαλάκης, καθώς και τα μέλη Γεώργιος Βάμβουκας και Παναγιώτης Περάκης.

Έτσι, πλέον θα πρέπει να περιμένουμε την τελική απόφαση την επόμενη εβδομάδα και αφού πρώτα ο Δημήτρης Μελισσανίδης παραστεί ενώπιον της Επιτροπής.

Ο Ολυμπιακός έχει καταγγείλει ότι η ΑΕΚ δεν μπορεί να βρίσκεται στο κουπόνι του στοιχήματος εξαιτίας του ρόλου που υποστηρίζει ότι έχει στην ΠΑΕ ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ενώ ταυτόχρονα ο γιος του βρίσκεται στο μετοχολόγιο του ΟΠΑΠ.

Όπως είναι προφανές και με δεδομένη την ισοψηφία των μελών της ΕΕΑ για την ώρα, εγείρεται πολύ σοβαρό ζήτημα για τη συμμετοχή της ΑΕΚ στο κουπόνι του στοιχήματος.

Η ανακοίνωση της ΕΕΑ αναφέρει:

«Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, κατά τη σημερινή της συνεδρίαση, έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις:

Α) Εξώδικη δήλωση – Διαμαρτυρία και Πρόσκληση της ΠΑΕ Ολυμπιακός περί παραβίασης του Κανονισμού Οργάνωσης Λειτουργίας και Διεξαγωγής των παιχνιδιών προκαθορισμένης απόδοσης της ΟΠΑΠ Α.Ε. (ΚΥΑ 37336/2008, ΦΕΚ Β΄1590) από την ΠΑΕ ΑΕΚ.
Β) Αίτηση της ΠΑΕ ΑΕΚ περί έγκρισης συμμετοχής της στα έντυπα προγράμματος των παιχνιδιών προκαθορισμένης απόδοσης της ΟΠΑΠ Α.Ε.

Αναβολή για την Τρίτη 28.07.15 ώρα 12:00, προκειμένου να κληθεί ο κ. Δ. Μελισσανίδης ενώπιον της Επιτροπής προς παροχή διευκρινήσεων»