Δεν έγινε δεκτή η τροπολογία της ΝΔ για αναστολή πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας - Η απάντηση της ΝΔ - Mikrometoxos.gr | Mikrometoxos.gr

Δεν έγινε δεκτή η τροπολογία της ΝΔ για αναστολή πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας – Η απάντηση της ΝΔ

18.10.2016 18:32

Η κυβέρνηση δεν έκανε δεκτή την τροπολογία της Νέας Δημοκρατίας για την αναστολή πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας για οφειλές στο Δημόσιο, όπως ανακοίνωσε ο αναπληρωτής υπουργός Έρευνας και Τεχνολογίας Κωνσταντίνος Φωτάκης.

“Το θέμα είναι πολύ σημαντικό και ευαίσθητο, το αναγνωρίζει η κυβέρνηση και έχει ήδη ετοιμάσει μια ολοκληρωμένη παρέμβαση που πρόκειται να υποβληθεί στο άμεσο μέλλον, σε ένα επόμενο νομοσχέδιο” είπε στη βουλή ο κ. Φωτάκης.

Η απάντηση της ΝΔ

«Γκρέμισαν οριστικά τον μύθο της δήθεν κοινωνικής ευαισθησίας», αναφέρει, σε ανακοίνωσή της, η ΝΔ, σχετικά με τη στάση της κυβέρνησης απέναντι στην τροπολογία που κατέθεσε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης για το θέμα των πλειστηριασμών.

«Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ, εκτελώντας εντολές των κ.κ. Τσίπρα και Καμμένου, απέρριψαν σήμερα την τροπολογία της ΝΔ που προέβλεπε αναστολή των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας για χρέη προς το Δημόσιο», σημειώνει η Πειραιώς και προσθέτει: «Απέρριψαν μία τροπολογία-ανάσα για χιλιάδες συμπολίτες μας, που βρίσκονται σε δύσκολη θέση. Παρέπεμψαν στις “καλένδες” μία λύση που όφειλαν να είχαν θεσπίσει».

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017