Δένδιας: Οι παράμετροι εξυπηρέτησης του χρέους επιδεινώθηκαν επί ΣΥΡΙΖΑ – Θεσμική εκτροπή ο χειρισμός των αδειών | Mikrometoxos.gr

Δένδιας: Οι παράμετροι εξυπηρέτησης του χρέους επιδεινώθηκαν επί ΣΥΡΙΖΑ – Θεσμική εκτροπή ο χειρισμός των αδειών

16.10.2016 15:18

Mε αφορμή τις αποκαλύψεις για τη διαπραγμάτευση του 2015, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Νίκος Δένδιας υποστήριξε στον ΣΚΑΪ πως “Οι παράμετροι εξυπηρέτησης του χρέους επιδεινώθηκαν επί ΣΥΡΙΖΑ”.

Ο βουλευτής δήλωσε ακόμη ότι η ΝΔ ως κυβέρνηση θα επιδιώξει συναινέσεις και συνεργασίες. “Το πρώτο που πρέπει να συνεννοηθούμε ως κοινωνία είναι ότι οι φόροι πρέπει να πληρώνονται” ανέφερε, ενώ ξεκαθάρισε πως με κυβέρνηση της ΝΔ δεν υπάρχει θέμα νέων μειώσεων σε μισθούς και συντάξεις στο Δημόσιο.

Σε ό,τι αφορά ότι το τηλεοπτικό τοπίο, ο κ. Δένδιας χαρακτήρισε ως αντισυνταγματικό και φαιδρό αυτό που επιχειρεί η κυβέρνηση. “Αποτελεί θεσμική εκτροπή ο τρόπος με τον οποίο χειρίζεται η κυβέρνηση το θέμα των τηλεοπτικών αδειών” τόνισε.

“Μόνο το ΕΣΡ χορηγεί τις τηλεοπτικές άδειες” δήλωσε από την πλευρά του ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Ανδρέας Λοβέρδος για το νόμο Παππά.

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017