ΔΟΛ- Θαύμα! Χρήματα βρέθηκαν για τον… Ιανουάριο 2016! | Mikrometoxos.gr

ΔΟΛ- Θαύμα! Χρήματα βρέθηκαν για τον… Ιανουάριο 2016!

05.10.2016 16:10
*http://anasigrotisi.blogspot.gr/2016/10/2016.html
Ανασυγκρότηση
***
*

Σχόλιο “Α”: … και “πριν ή δις αλέκτορα φωνήσαι…” χρήματα βρέθηκαν για το πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιανουαρίου 2016! … πώς γίνεται και παραμονές ή ανήμερα συνελεύσεων των απλήρωτων ανοίγει το σεντούκι, είναι κάτι που οφείλει να ασχοληθεί η οικονομική επιστήμη… τώρα … σε ό,τι αφορά στο “γενικό πρόγραμμα αναδιάρθρωσης” δεν προοιωνίζεται τίποτα το καλό η ανακοίνωση – η εκ του Γραφείου του Προέδρου εκπορευόμενη … η εμπειρία μας σε αναδιαρθρώσεις μάς λέει ότι από πίσω κρύβονται απολύσεις … και φυσικά τέτοιες ώρες δεν μιλάμε για τέτοια … καλό είναι η σημερινή Συνέλευση να μην αποπροσανατολιστεί – για ακόμη μια φορά – από την Ανακοίνωση του Προέδρου … είθε … Υ.Γ.: α, και μην ακούσω ότι η εξέλιξη αυτή (50% Ιανουαρίου) έγινε “κατόπιν ενεργειών μου” … έτσι κ.κ. συνδικαλιστικοί εκπρόσωποι – απρόσωποι;

Και η σχετική ανακοίνωση:
ΔΟΛ Γραφείο Προέδρου
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ της ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ
  1. Έως και την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου μετά το πέρας της εργάσιμης ημέρας θα καταβληθεί το 50% της μισθοδοσίας μηνός Ιανουαρίου 2016.
  2. Στις 18 Οκτωβρίου θα ανακοινωθεί στους εργαζόμενους το γενικό πρόγραμμα αναδιάρθρωσης της εταιρείας με το οποίο θα διασφαλισθεί η εξυγίανση του ΔΟΛ.

Δεδομένων των συνεχιζομένων διαπραγματεύσεων για την κεφαλαιακή ενίσχυση του Οργανισμού είναι προφανές ότι δεν μπορούν να ανακοινωθούν στοιχεία που αφορούν στην αναδιοργάνωση του ΔΟΛ.

 
Από τη Διοίκηση
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017