ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΒΑ ΤΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ – ΕΕΠΑΜΑ "ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΚΡΙΣΗΣ-CONTAGION EFFECT" - Mikrometoxos.gr | Mikrometoxos.gr

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΒΑ ΤΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ – ΕΕΠΑΜΑ “ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΚΡΙΣΗΣ-CONTAGION EFFECT”

16.12.2014 13:29

 

Εκδήλωση με θέμα: «Χρηματιστηριακή Μετάδοση της Κρίσης – Contagion Εffect» πραγματοποιείται την Τετάρτη 17η Δεκεμβρίου 2014, στις 6 το απόγευμα, στο Συνεδριακό Κέντρο του ΤΕΙ Πειραια (Πέτρου Ράλλη και Θηβών 250) απο κοινού απο την Ελληνική Ένωση Πιστοποιημένων Αναλυτών Μετοχών και της Αγοράς (ΕΕΠΑΜΑ), και το University of Kentucky MBA με το ΤΕΙ Πειραια.

 

Ομιλητές θα είναι ο Δρ. Κωνσταντίνος Βέργος, Καθηγητής Χρηματοοικονομικής του Πανεπιστημίου Πόρτσμουθ, ο Δρ. Α. Σάμιτας, Καθηγητής Χρηματοοικονομικής του Πανεπιστημίου Αιγαίου, και ο Θανάσης Μαυρίδης, Διευθυντής ,εφημερίδα Κεφάλαιο. Η είσοδος ειναι δωρεάν, ομως απαιτείται ονομαστική κράτηση θέσεων στην γραμματεία του ΜΠΣ-ΜΒΑ (210-3420973) ή με email στο mba1@teipir.gr, λόγω περιορισμού θέσεων.

 

Η Ελληνική Ένωση Πιστοποιημένων Αναλυτών Μετοχών και της Αγοράς (ΕΕΠΑΜΑ) είναι η επαγγελματική ένωση των αναλυτών επενδύσεων, μέλος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Ενώσεων Αναλυτών (EFFAS). TO MBA ΤΕΙ Πειραιά -University of Kentucky είναι το μοναδικό αναγνωρισμένο, από το ΔΟΑΤΑΠ, μεταπτυχιακό Αμερικανικού Πανεπιστημίου στην Ελλάδα.

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017