Γι’ αυτό η Εθνική δεν θέλει Καραϊσκάκη αλλά Λεωφόρο | Mikrometoxos.gr

Γι’ αυτό η Εθνική δεν θέλει Καραϊσκάκη αλλά Λεωφόρο

12.10.2016 00:07

Το θέμα που ξαφνικά προέκυψε και αφορά την πιθανή έως επικείμενη αποχώρηση της Εθνικής ομάδας από το «Γεώργιος Καραϊσκάκης» έχει λογική και μάλιστα ποδοσφαιρική. Αν κάποιος σκεφτεί και πως ενεργεί μέχρι τώρα ο Μίκαελ Σκίμπε, τότε θα καταλήξει στο συμπέρασμα ότι ψηφίζει δαγκωτό «Απόστολος Νικολαΐδης».

Το γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας είναι αυτό που θέλει ο προπονητής που αυτό που κάνει μέχρι τώρα είναι να αντιγράφει –χωρίς αυτό να είναι κακό- τον Οτο Ρεχάγκελ. Το διαπίστωσε λοιπόν ο Σκίμπε; Ότι την περίοδο που ο Ρεχάγκελ βρισκόταν στον πάγκο της Εθνικής, χρησιμοποιούσε ως έδρα το «Απόστολος Νικολαΐδης».

Στο συγκεκριμένο γήπεδο, μάλιστα, η Εθνική έδωσε και τους τέσσερις εντός έδρας προκριματικούς αγώνες για το Euro 2004 και κατάφερε να προκριθεί και εν τέλει να κατακτήσει το τρόπαιο.

Στα τέσσερα ματς, ο απολογισμός ήταν μια ήττα, στην πρεμιέρα με την Ισπανία και τρεις νίκες με Αρμενία, Ουκρανία και Βόρειο Ιρλανδία. Βέβαια, ο Σκίμπε θέλει συμπτωματικά αυτό που θέλει και η αντιπολίτευση της ΕΠΟ, αν τελικά επικρατήσει στις εκλογές.

Αντιπολίτευση, η οποία αν μπορούσε θα έπαιρνε ακόμα και τα καράβια από τον Πειραιά…

Πηγή: Filathlos.gr

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017