Για τον Σηµίτη δεν έχει συµβεί τίποτα σ’ αυτήν τη χώρα… Μ’ ένα ας πρόσεχαν και μ΄ένα λυπάμαι καθάρισε!!! | Mikrometoxos.gr

Για τον Σηµίτη δεν έχει συµβεί τίποτα σ’ αυτήν τη χώρα… Μ’ ένα ας πρόσεχαν και μ΄ένα λυπάμαι καθάρισε!!!

17.05.2015 13:18

Για τον Σηµίτη δεν έχει συµβεί τίποτα σ’ αυτήν τη χώρα

 

Κώστας Καίσαρης

ΜΠΕΣΑ σας µιλάω, συγκινήθηκα. Λίγο έλειψε, µάλιστα, να µε πάρουν και τα πετιµέζια. Οταν διάβαζα το ρεπορτάζ σχετικά µε την παρουσία του Κώστα Σηµίτη στη δίκη του Ακη Τσοχατζόπουλου. Ο µέγας αυτός πολιτικός άνδρας µίλησε µε τη γλώσσα της αλήθειας:

 

«Λυπάµαι που οι αθλιότητες αυτές έγιναν επί των ηµερών µου». Μάλιστα. Λυπάται που ο Ακης έκανε µακροβούτια στο βάζο µε το µέλι. Τι πάει να πει όµως «λυπάµαι»; Θα µπορούσε δηλαδή να χαίρεται; Μόνο αυτοί οι λακαµάδες που τον ψηφίζανε, δικαιούνται να λυπούνται. Για το µυαλό που κουβαλάγανε.

 

Αυτός όχι. Κλέβει δηλαδή το δεξί σου χέρι κι αυτό που έχεις να πεις είναι «λυπάµαι». Συγγνώµη δεν υπάρχει, έστω για τα µάτια του κόσµου. Δεν έκλεψε εσένα για να λυπηθείς. Τον ελληνικό λαό έκλεψε. Κι εσύ λες λυπάµαι. Οπως είχε πει για το Χρηµατιστήριο «ας πρόσεχαν». Μ’ ένα λυπάµαι καθάρισε.

 

Ουδεµία απαίτηση από πολιτικό να ζητήσει συγγνώµη. Να κρυφτεί. Να µη βγαίνει από το σπίτι του. Αυτά είναι για τους κανονικούς ανθρώπους. Ο Κώστας Σηµίτης δεν κρύβεται. Δίνει συµβουλές. Γράφει άρθρα. Μιλάει σε εκδηλώσεις. Εµφανίζεται δηµόσια. Η χώρα έχει πτωχεύσει, αλλά γι’ αυτόν είναι σαν να µην έχει γίνει τίποτα.

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017