Για να υπάρξει συμφωνία, θα πρέπει να το θέλουν και οι δύο πλευρές…. | Mikrometoxos.gr

Για να υπάρξει συμφωνία, θα πρέπει να το θέλουν και οι δύο πλευρές….

20.03.2015 01:59

Μετά από μια 5ετία μνημονίων, ίδιων με άλλων χωρών που τώρα βγήκαν στην επιφάνεια, ζητάμε καινούρια… κατανόηση και συμπόνια!

Το κούρεμα του χρέους.. ξεχάστηκε μονομιάς, ενώ τώρα ζητάμε κεφάλαια χωρίς υποχρεώσεις μεταρρυθμίσεων με… πολιτική απόφαση! Ομορφιές!

Η χώρα, η κοινωνία ζει μια παράνοια διαπραγματεύσεων του τίποτα και του πουθενά. Δεν υπάρχει καμιά διαπραγμάτευση. Μόνο κοροϊδία!

Εδώ και 50 ημέρες, υπάρχει ένα πρωτοφανές κρυφτούλι με τους ξένους εταίρους. Άλλα συμφωνούνται, άλλα λένε, άλλα κάνουν και άλλα εννοούν!

Βλέπουμε κάποια δημοσιεύματα ότι κάποιοι στην κυβέρνηση θέλουν να φύγουμε από το ευρώ. Μήπως γι’ αυτό δε συμφωνούν με τίποτα;

Ακόμη και με δραχμή, με ρούβλι, με λέβα ή τάλαντο, η χώρα χρειάζεται αμετάκλητα μεταρρυθμίσεις για να καταστεί βιώσιμη η οικονομία της!

Αυτό που αρνείται να καταλάβει ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι και 80% αποδοχή να αποκτήσει, ακόμη και με… ρούβλι, μεταρρυθμίσεις χρειάζεται η χώρα!

Η κυβέρνηση δε θέλει να κάνει μεταρρυθμίσεις ακριβώς γιατί δεν πιστεύει σε αυτές τις μεταρρυθμίσεις. Απόλυτος εγκλωβισμός!

Η κυβέρνηση τα έχει χαμένα εντελώς, βιώνει την απόλυτη τρικυμία και το κακό είναι ότι έχει την ευθύνη διακυβέρνησης ολόκληρου κράτους!

Ενώ η Ελλάδα, δια στόματος υπουργού οικονομικών έλεγε ότι δε θέλει τα 7,5 δισ. ευρώ, τώρα ο… καυγάς γίνεται για πολύ λιγότερα!

Η ελληνική πλευρά δε δείχνει ότι έχει καταλάβει τα μηνύματα των καιρών. Συνεχίζει να μιλά για… προτεκτοράτα, τυραννίες, μαστιγώσεις…

Για να υπάρξει συμφωνία, θα πρέπει να το θέλουν και οι δύο πλευρές. Εδώ, η μία πλευρά, η ελληνική απλώς κοροϊδεύει. Αυτή είναι η αλήθεια.

Η ιστορία θα είναι αμείλικτη με όσους – τώρα που ξυπνούν τα… φίδια – συνεχίζουν να κάνουν… ακτιβισμό στην «πλάτη» της χώρας και του λαού.

Η ιστορία θα είναι αμείλικτη με όσους συνεχίσουν τον ακτιβισμό της καταστροφής και της δραχμής και τα παιχνίδια με το… διάβολο.

Το λόμπι της δραχμής, μια πορνική διαπλοκή μιντιάδων και ανθρώπων με πολλά χρήματα στο εξωτερικό, ροκανίζουν την… ψυχή της χώρας!

Διάφοροι… Σώρρες και διάφοροι… σωτήρες ασέλγησαν στην ταλαιπωρημένη ελληνική κοινωνία, που είδε τα… φίδια ως… Μεσσίες!

Διάφοροι τυχάρπαστοι και τυχοδιώκτες ασελγούν στην ψυχή του κόσμου και της ταλαιπωρημένης κοινωνίας με δηλητήρια…

Η χώρα οδηγείται στην καταστροφή μέσω της παρανοϊκής εμμονής για “τήρηση των προεκλογικών δεσμεύσεων” με… ξένα λεφτά που ΔΕΝ υπάρχουν!

 

Aπόστολος Σκουμπούρης

 

 

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017