Γιάνης: Είμαι πίσω από τον Τσακαλώτο και τον νιώθω… | Mikrometoxos.gr

Γιάνης: Είμαι πίσω από τον Τσακαλώτο και τον νιώθω…

10.07.2015 07:54
Είμαι πίσω από τον Τσακαλώτο και τον νιώθω

«Είμαι βουλευτής και με λένε Γιάνη» ήταν τα πρώτα λόγια του κ. Βαρουφάκη στην πρώτη του εμφάνιση στη Βουλή μετά την αποπομπή του από το υπουργείο, παρέα με βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ οι οποίοι κυριολεκτικά τον πολιορκούσαν για να μάθουν αν θα κλείσει ή όχι η συμφωνία. Μόνο που δεν τους έλεγε το παραμικρό.
Οταν όμως ρωτήθηκε από δημοσιογράφους για τον διάδοχό του στο υπουργείο Οικονομικών Ευ. Τσακαλώτο, είπε:«Καταλαβαίνω τον Τσακαλώτο. Είναι φίλος μου. Η συμπαράστασή μου στον υπουργό είναι σιωπηλή και ενεργή. Είμαι πίσω του και τον νιώθω».
Εμφανίστηκε στη Βουλή με σακίδιο, φορώντας ένα σκούρο micro pattern πουκάμισο, είχε μια συνομιλία στα όρθια με τον Ν. Φίλη (τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο που έπαιζε χθες τη συμφωνία ως… Προ-Πο, λέγοντας ότι αν το 1 είναι Οχι, αν το Χ σημαίνει παράταση και το 2 σημαίνει πως θα έχουμε συμφωνία, τότε σημειώστε 2), αλλά κανένας άλλος βουλευτής άλλων κομμάτων δεν τον πλησίασε. Είπε όμως ότι παρακολουθεί εναγωνίως τις εξελίξεις, διότι, όπως απεφάνθη, όταν κανείς δεν τις παρακολουθεί είναι… επικίνδυνος.

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017