Γεωργιάδης: Σας ζητώ συγγνώμη που πήγα να συμπαθήσω τη Ζωή - «Άρχισε τις χυδαιότητες και ήρθα στα ίσα» - Mikrometoxos.gr | Mikrometoxos.gr

Γεωργιάδης: Σας ζητώ συγγνώμη που πήγα να συμπαθήσω τη Ζωή – «Άρχισε τις χυδαιότητες και ήρθα στα ίσα»

13.08.2015 19:47

Γεωργιάδης: Σας ζητώ συγγνώμη που πήγα να συμπαθήσω τη Ζωή

«Άρχισε τις χυδαιότητες και ήρθα στα ίσα» 

Λίγα λεπτά χρειάστηκαν από την επίθεση της Κωνσταντοπούλου κατά του Γεωργιάδη, για να τουϊτάρει μια… επανόρθωση ο βουλευτής της ΝΔ.

Η Πρόεδρος της Βουλής χαρακτήρισε «ακροδεξιούς, φασίστες και ναζιστές» διάφορους βουλευτές, μεταξύ των οποίων και ο κ. Γεωργιάδης.

Ο ίδιος, αφού διαμαρτυρήθηκε εντόνως, τουίταρε λίγα λεπτά αργότερα: «Ευτυχώς εκεί που στιγμιαία-σας ζητώ 1.000 συγγνώμη-πήγα να την συμπαθήσω που της την έπεφταν όλοι, άρχισε τις χυδαιότητες και ήρθα στα ίσα».

Η επανόρθωση αυτή του κ. Γεωργιάδη ήρθε μετά μια σειρά αναρτήσεων που έκανε χτες μετά τα όσα έγιναν στη Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής.

«Η γνώμη μου για την ΠτΒ είναι γνωστή, δεν την ψήφισα και έχω συγκρουστεί σφοδρά μαζί της, όμως με συγχωρείτε, με όλες της τις υπερβολές έχει επί της ουσίας απόλυτο δίκιο! Για τέταρτη φορά ο Τσίπρας που δυσανασχετούσε για μία τριήμερο επείγουσα διαδικασία στο παρελθόν ώρα μας βάζει πρακτικά σε ένα 24ωρο να συζητήσουμε και να αποφασίσουμε το μέλλον της Χώρας. Επειδή αυτός είναι ανίκανος πρέπει να καταργήσουμε τις κοινοβουλευτικές διαδικασίες; Μία φορά επείγον, διότι δεν πρόλαβε, δεύτερη, άντε αλλά 4 φορές σε ένα μήνα; Αίσχος!», είχε γράψει.

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017