Ο κόσμος του Ολυμπιακού στο παιχνίδι με την Βέροια έδωσε ηχηρή απάντηση σε όσους πολεμούν τον Βαγγέλη Μαρινάκη και κατ’ επέκταση τον Θρύλο. Περισσότεροι από 20.000 ΓΑΥΡΟΙ έδωσαν το «παρών» στον Ναό και έστειλα σαφές μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση: «Κάτω τα χέρια από τον Ολυμπιακό».

Κάποιοι, ωστόσο, για μία ακόμα φορά προσπάθησαν να κάνουν το άσπρο – μαύρο και να παρουσιάσουν ως άδειο το «Γ. Καραϊσκάκης», παραπληροφορώντας τον κόσμο! Σε αυτούς έδωσε ηχηρή απάντηση ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, ο οποίος έγραψε στο Facebook: «Δεν φταίνε οι άνθρωποι του βόθρου του ΣΚΑΙ. Έτσι τους λένε τα αφεντικά τους έτσι κάνουν! Ποιός θα φέρει αντίρρηση; Οι κωμικοί που παριστάνουν τους παρουσιαστές ή το πάνελ των “μισθοφόρων” πουλημένων και ο Βαρούχας; Ή μήπως η παρουσιάστρια τροτέζα; Αν υποθέσουμε ότι κάποιος δεν ξέρει τι έχει συμβεί και ενημερώνεται από τον ΣΚΑΙ, βλέπει την εικόνα παρακάτω. ‘

Ελα όμως που αυτή είναι εικόνα σχεδόν μισή ώρα πριν το ματς; Αλλά δείτε και τα εισιτήρια των αγώνων. Πάνω από 20.000 εμείς, τα μισά σε ΟΑΚΑ και Τούμπα. Αλλά το “kick off” φυσικά δεν θα κάνει θέμα “άδειο το ΟΑΚΑ” και “μισοάδεια η Τούμπα”! Το καλό είναι ότι πλέον ΑΠΛΩΣ ΓΕΛΑΜΕ μαζί τους! Ας συνεχίσουν λοιπόν να μας διασκεδάζουν! ΥΓ.: Παράσιτα ήσασταν πάντα, παράσιτα θα μείνετε…».

Δείτε την ανάρτησή του: