-Γειά σου κυρ-εισαγγελέα με την Τζένη την ωραία- Στη δική σου αμαρτία είμαστε όλοι απαρτία | Mikrometoxos.gr

-Γειά σου κυρ-εισαγγελέα με την Τζένη την ωραία- Στη δική σου αμαρτία είμαστε όλοι απαρτία

24.10.2016 00:57
Η ΠΑΡΑΛΕΙΨΗ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Ολο και πιο καυτά γίνονται τα ρεπορτάζ με επίκεντρο την Δικαιοσύνη. Μέσα από την Εφημερίδα των Συντακτών η Αντα Ψαρρά απαντά με δημοσιεύματα του Πρώτου Θέματος τα οποία είχαν στο επίκεντρό τους στελέχη της Δικαιοσύνης, στα όσα είπε ο Θέμος στην Εξεταστική για την ΑΥΓΗ.

Μάλιστα ο εκδότης του Πρώτου Θέματος δήλωσε επί λέξει στην εξεταστική επιτροπή:

Αυτό που έγινε σήμερα σόκαρε πραγματικά. Nα σας πω ότι αυτό που έγινε σήμερα δεν το φανταζόμασταν ποτέ ότι θα συμβεί από τη ΑΥΓΗ. Πρόκειται για άκρως επικίνδυνο φαινόμενο.  Αυτό που συνέβη είναι το χειρότερο σημείο στο οποίο μπορεί να φτάσει ποτέ εφημερίδα.

Με μια πολύ πρόχειρη αναζήτηση βρήκαμε μερικά πρωτοσέλιδα της εφημερίδας του που είναι φανερό ότι προστατεύει και σέβεται τους δικαστές και καθόλου δεν μετέρχεται μεθόδους άγριων παρεμβάσεων αναλόγως με την κάθε πολιτική συγκυρία.

Πρώτο Θέμα, πρωτοσέλιδο

Πρώτο Θέμα, 6/7/2008

Πρώτο Θέμα

Πρώτο Θέμα, 4/3/2007

 

Πρώτο Θέμα
Πρώτο Θέμα, 1/7/2007

Όμως και τότε εκκρεμούσαν κρίσιμες αποφάσεις των ανωτάτων δικαστηρίων ίσως και πολύ κρισιμότερες από τη συγκεκριμένη για τους καναλάρχες.

Πρώτο Θέμα

Πρώτο Θέμα, 6/3/2005

Πρώτο Θέμα

Πρώτο Θέμα, 10/4/2005

Πρώτο Θέμα

Πρώτο Θέμα, 12/11/2006

Πρώτο Θέμα
Πρώτο Θέμα, 13/5/2007

Όταν πάντως χάνεται το μέτρο, υπάρχουν πάντα τα… τεκμήρια.

Πρώτο Θέμα

Πρώτο Θέμα, 17/2/2008

Πρώτο Θέμα

Πρώτο Θέμα, 20/5/2007

Πρώτο Θέμα
Πρώτο Θέμα, 27/2/2005 |
Πρώτο Θέμα

Πρώτο Θέμα, 27/8/2006

Το “Κουρδιστό Πορτοκάλι” επισημαίνει στην Εφημερίδα των Συντακτών και στον ένοπλο σύντροφο Νικόλα Βουλέλη μια παράλειψη του εν λόγω ρεπορτάζ η οποία αδικεί δύο ανθρώπους που έζησαν έναν συγκλονιστικό έρωτα. Εκτιμούμε πως στα πλαίσια του εν λόγω καλλιτεχνικού αφιερώματος δεν μπορεί να λείψουν η Τζένη και ο Γιώργος. Ετσι ώστε να έχουμε μια σφαιρική αντίληψη του θέματος.

Ο ερωτοχτυπημένος εισαγγελέας είναι παντρεμένος με παιδί! Μεγάλο σκάνδαλο! Η ιστορία  γίνεται πρωτοσέλιδο και μεγάλο θέμα στα δελτία ειδήσεων. Σπάει ρεκόρ τηλεθέασης. Όλη η Ελλάδα διψάει να μάθει για τον παράνομο και περίεργο έρωτα… Το κοινωνικά αταίριαστο ζευγάρι, περπατάει χεράκι χεράκι και δείχνει ευτυχισμένο… Σαν να μην τους νοιάζει τίποτα… Ούτε τα σχόλια, ούτε η κοινωνική κατακραυγή, ούτε η τραγική φιγούρα της συζύγου του εισαγγελέα που βρίσκεται ξαφνικά στην πιο δύσκολη θέση της ζωής της…

Μέχρι που η Τζένη από κει που δήλωνε τον διεκδικώ, λέει τη μαγική ατάκα: “Δεν είμαι ερωτευμένη μαζί του.Δεν ήμουν ποτέ”! Και τότε άρχισε η αντίστροφη μέτρηση του τέλους του παράδοξου έρωτα…

Ο αλλόκοτος έρωτάς τους γίνεται και τραγούδι! “Γειά σου κυρ εισαγγελέα με την Τζένη την ωραία” και βέβαια γίνεται επιτυχία και όλοι το σιγοτραγουδούν κι ας μην το παραδέχονται…

Ο Γιώργος Σακελλαρόπουλος 13 χρόνια μετά την περιπέτεια και το πάθος που άλλαξε τη ζωή του για πάντα, σπάει τη σιωπή του με μια συνέντευξη στο περιοδικό People.

O πρώην εισαγγελέας που αποπέμφθηκε από το δικαστικό σώμα μετά το σκάνδαλο, σήμερα είναι άνεργος και συνεχίζει να ζει με τη γυναίκα του και τα παιδιά του.

Η συνέντευξή του στο περιοδικό δεν αφήνει τη γεύση της μετάνοιας στον αναγνώστη. Σε κάποια στιγμή, ειρωνεύεται την Τζένη, αλλά τονίζει αυτό που τον είχε πειράξει και τότε. Η δήλωση της, ότι δεν τον ερωτεύτηκε ποτέ!

Ο Γιώργος Σακελλαρόπουλος λέει για το πώς θα αισθανόταν αν συναντούσε σήμερα τη Τζένη: ”Και μόνο με τη σκέψη αισθάνομαι αφόρητη πίεση. Κάτι σαν καταβαράθρωση. Καλύτερα να ξεμπερδεύουμε μια και καλή. Requiem λοιπόν. Επιτάφιος λόγος”.

Για το αν τον βοήθησε η Τζένη εκείνη τη δύσκολη περίοδο λέει : ”Ασφαλώς ναι. Στάθηκε όπως όφειλε τότε και με υπερασπίστηκε σθεναρά, κάτι που ενέχει ιδιαίτερη βαρύτητα, αν αναλογιστούμε ότι δεν ήταν καν ερωτευμένη. Εθαύμασα το σθένος της. Φυσικά ειρωνεύομαι…”.

Η Τζένη την περίοδο του έρωτά της με τον  Γ.Σακελλαρόπουλο.

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017