ΓΙΑ ΕΜΠΛΟΚΗ ΣΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΩΝ ΡΟΜΑ: Στον Εισαγγελέα ο Σάκης Πάστρας– Κοσμηματοπώλης,πεθερός του ιδιοκτήτη του Nammos | Mikrometoxos.gr

ΓΙΑ ΕΜΠΛΟΚΗ ΣΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΩΝ ΡΟΜΑ: Στον Εισαγγελέα ο Σάκης Πάστρας– Κοσμηματοπώλης,πεθερός του ιδιοκτήτη του Nammos

21.11.2016 00:04

Μέτα από ανώνυμη καταγγελία για εμπλοκή του στο κύκλωμα των Ρομά, που ξάφριζε σπίτια οι αστυνομικές αρχές συνέλαβαν τον γνωστόκοσμηματοπώλη των Βορείων προαστίων Σάκη Πάστρα και τον οδήγησαν στον εισαγγελέα.

Ο Σάκης Πάστρας είναι πεθερός του Ζαννή Φραντζέσκου (έχει παντρευτεί την κόρη του Βερόνικα Πάστρα), ιδιοκτήτη του Nammos στη Μύκονο και κολλητού φίλου του προφυλακισμένου Αλέξανδρου Αγγλούπα.

Αν και το όνομα του κοσμηματοπώλη δεν είχε αρχικά συμπεριληφθεί στην δικογραφία των Ρομα, η ανώνυμη καταγγελία τον εμφανίζει ως παραλήπτη ρολογιών και κοσμημάτων που έπαιρνε ο επιχειρηματίας ο οποίος είναι ήδη προφυλακισμένος.

Ο Σάκης Πάστρας οδηγήθηκε χθες στον εισαγγελέα ποινικής δίωξης, αλλά σε βάρος του ασκήθηκε μέχρι ώρας δίωξη μόνο για ένα όπλο που κατείχε παράνομα (σ.σ καραμπίνα του πάτερα του όπως είπε ο συνήγορός του).

Σε ό,τι αφορά  την ενδεχόμενη εμπλοκή του στην υπόθεση των Ρομά, ο εισαγγελικός λειτουργός δεν προχώρησε στην απαγγελία κατηγοριών και έστειλε το φάκελο με τα στοιχεία στους ανακριτές κατά της διαφθοράς που χειρίζονται την υπόθεση. Ετσι, οι δικαστικοί λειτουργοί αποτιμώντας το σύνολο του αποδεικτικού υλικού θα αποφασίσουν αν προκύπτουν ή όχι σε βάρος του κοσμηματοπώλη ενδείξεις για άλλες αξιόποινες πράξεις.

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017