ΓΔ: ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΓΡΑΦΗΜΑ … οποιοδήποτε εβδομαδιαίο κλείσιμο στις 843 μον και άνω θα είναι μια πολύ καλή παρακαταθήκη

ΓΔ                                                                 

                                                                             
ΓΔ:ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΓΡΑΦΗΜΑ …

Σε οριακο- ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ σημειο βρισκεται ο δεικτης ,ο οποιος εκλεισε χθες ακριβως πανω στην ανω γραμμη του καναλιου L ,εχοντας τεσταρει την Κ στις 794 μον και πηγαινοντας εως και τις 780 μον.
Διαφαινεται οτι ο δεικτης βρισκεται προ των πυλων ΑΝΟΔΙΚΗΣ ΔΙΑΦΥΓΗΣ απο το καναλι γεγονος  που αν επικυρωθει θα φερει αυξηση ογκου και ιδιαιτερη ορμη .
Τα σημεια 837 ( απλος κμο 30 εβδ) και η Μ στις 843 μον ειναι οι πρωτοι εφικτοι στοχοι,ενω προαπαιτουμενο ειναι η υπερβαση της ζωνης 822-827 ,οπου και τα μεχρι τωρα εβδομαδιαια υψηλα.
Ανοδικη διασπαση και αυτου του επιπεδου ειναι πολυ πιθανο να ενεργοποιησει κινησεις short sqeeze με αποτελεσμα την αυτοτροφοδοτουμενη κινηση,με απωτερο στοχο τις 886 μον της Ζ.
Σε οποιαδηποτε υποχωρηση, οι 794 μον της Κ παραμενουν μια ισχυρη στηριξη ,αλλα ενδεχομενη καθοδικη διασπαση της θα σημανει επανεισοδο στο καναλι και ασχημες εξελιξεις για την ..συμφωνια γενικοτερα.
Συμπερασματικα ,οποιοδηποτε εβδομαδιαιο κλεισιμο στις 843 μον και ανω θα ειναι μια πολυ καλη παρακαταθηκη για τη συνεχεια οσον αφορα τις long τοποθετησεις.

http://www.freeforumstocks.blogspot.gr/2015/05/blog-post_7.html#more

* ,