Βύρων Πολύδωρας: Τιμητική πρόταση από τον Αλέξη Τσίπρα – Η ηγετική ομάδα της ΝΔ με συκοφαντεί

Ύστερα από την ανακοίνωση για υποψηφιότητά του για πρόεδρος του ΕΣΡ, η ΝΔ ανέφερ ότι «το πρόσωπο του Βύρωνα Πολύδωρα δεν πληροί τις προϋποθέσεις για το ΕΣΡ». Ο Βύρων Πολύδωρας με τη σειρά του εξέφρασε την πικρία του για τη στάση της Νέας Δημοκρατίας ενώ έσπευσε να πει με συνέντευξή του στην ΕΡΤ πως «η πρόταση τουΑλέξη Τσίπρα τον τιμά».

«Στενοχωρήθηκα πολύ με τη στάση της ΝΔ. Τι θέλουν να εξορίσουν; Να με σκοτώσουν δια φυσικού θανάτου; Ένιωσαν σαν να έπεσε πάνω μου σεισμός χειρότερος κι από αυτόν της Ιταλίας» είπε στην στάση της ΝΔ. «Η ηγετική ομάδα της ΝΔ με συκοφαντεί» συνέχισε για να επαναλάβει πως η πρόταση, την οποία αποδέχθηκε αμέσως, τον τιμά ιδιαίτερα.

«Αποδέχθηκα την πρόταση για να εκτονώσω την κατάσταση στο ΕΣΡ» είπε ο κ. Πολύδωρας για να τονίσει ωστόσο πως «Έχω την εντιμότητα να παραιτηθώ, δεν θέλω να εκβιάσω καταστάσεις» και είπε πως δεν θέλει να φέρει σε δύσκολη θέση τον πρωθυπουργό τον οποίο χαρακτήρισε «όρθιο και μαχόμενο».

«Τα media υποκινούμενα από τα γνωστά κέντρα, θέλουν να απαξιώσουν την υποψηφιότητά μου» συμπλήρωσε και επανέλαβε την πικρία του. Παράλληλα, καταλόγισε στην αξιωματική αντιπολίτευση «τακτικισμούς, με στόχο να ρίξει την κυβέρνηση».

Την ίδια ώρα ο κ. Πολύδωρας ευχαρίστησε όσους υπερασπίστηκαν την υποψηφιότητά του, όπως έκανε ο Πάνος Καμμένος.

Αναφερόμενος στη διαγραφή του από τη ΝΔ ο κ. Πολύδωρας είπε χαρακτηριστικά «Ο Σαμαράς και η παρέα του δεν με θέλουν» ενώ χαρακτήρισε «σατράπη» εκείνον που τον διέγραψε από το κόμμα. Μάλιστα επέμεινε ο πρώην υπουργός της Νέας Δημοκρατίας λέγοντας πως «δεν είμαι φίλος του Χριστοφοράκου γι΄αυτό δεν με θέλει ο Μητσοτάκης».

«Εγώ δεν είμαι άνθρωπος της διαπλοκής» υπογράμμισε ο κ. Πολύδωρας για να διερωτηθεί: «Τι θέλουν να βάλουν στο ΕΣΡ; Ανθρώπους της διαπλοκής; Συνταγματολόγους, δικηγόρους, ωραίοους των Media;».