Βρετανία: Στην οικογένεια του Osama Bin Laden ανήκε το ιδιωτικό αεροσκάφος – Πληροφορίες ότι σκοτώθηκαν μέλη της οικογένειας | Mikrometoxos.gr

Βρετανία: Στην οικογένεια του Osama Bin Laden ανήκε το ιδιωτικό αεροσκάφος – Πληροφορίες ότι σκοτώθηκαν μέλη της οικογένειας

01.08.2015 12:54
Σκοτώθηκαν μέλη της οικογένειας του Osama Bin Laden, σύμφωνα με το BBC
Στην οικογένεια του Osama Bin Laden ανήκε το ιδιωτικό τζετ που συνετρίβη την Παρασκευή, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή του  ο πιλότος και οι τρεις επιβάτες του.
Σύμφωνα με την αστυνομία, το αεροσκάφος συνετρίβη σε ένα χώρο όπου ήταν σταθμευμένα αυτοκίνητα προς πώληση κοντά στον διάδρομο προσγείωσης του αεροδρομίου Blackbushe, 65 χλμ. νοτιοδυτικά του Λονδίνου και μάλιστα, όταν προσέκρουσε στο έδαφος εξερράγη και εκδηλώθηκε πυρκαγιά.
Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το BBC, το αεροσκάφος ανήκε στην οικογένεια του πρώην επικεφαλής της Αλ Κάιντα, Osama Bin Laden, και μάλιστα μέσα σε αυτό ήταν μέλη της οικογένειας όταν συνετρίβη.
Η πρεσβεία της Σαουδικής Αραβίας στη Μ. Βρετανία με ανακοίνωσή της εξέφρασε τα συλλυπητήρια στην οικογένεια των νεκρών, χωρίς να δώσει στη δημοσιότητα την ταυτότητά τους.
Σημειώνεται ότι το αεροσκάφος ταξίδευε από το Μιλάνο προς τη Μ. Βρετανία.
Πάντως, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των ανθρώπων του αεροδρομίου, ο πιλότος έχασε την αίσθηση του χώρου και έτσι βγήκε εκτός διαδρόμου και σημειώθηκε το συμβάν.
Guardian: Σκοτώθηκαν ο πιλότος και μέλη της οικογένειας
Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πηγές που επικαλείται η βρετανική Guardian, από την πτώση του αεροσκάφους σκοτώθηκαν η μητριά του Osama Bin Laden, η ετεροθαλής αδελφή του και ο σύζυγός της, μαζί με τον πιλότο.
Επιπλέον, ανέφερε ότι ο πρεσβευτής της Σαουδικής Αραβίας στη Βρετανία υπέβαλε τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια μέσω του Twitter, αν και οι ταυτότητες των θυμάτων της συντριβής δεν έχουν επιβεβαιωθεί.
Σύμφωνα με την Guardian, η σαουδαραβική πρεσβεία εργάζεται μαζί με τις βρετανικές αρχές στη διερεύνηση του δυστυχήματος.
Υπενθυμίζεται ότι ο Osama Bin Laden σκοτώθηκε σε επιχείρηση των αμερικανικών ειδικών δυνάμεων τον Μάιο του 2011 στο Πακιστάν.

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017