850 άτομα έχουν καταθέσεις πάνω από 100 εκατ. ευρώ!!!

Πολυεκατομμυριούχους αποκάλυψαν οι έλεχοι του ΣΔΟΕ

Εκατοντάδες πολυεκατομμυριούχους αποκάλυψαν οι έλεχοι των οικονομικών εισαγγελέων στα 65 CD που τους έστειλαν όλες οι ελληνικές τράπεζες με τις καταθέσεις πάνω από 100.000 ευρώ.

Σύμφωνα με τον «Βηματοδότη», οι εισαγγελείς βρήκαν συνολικά 850 άτομα που έχουν καταθέσεις πάνω από 100 εκατ. ευρώ. Αριθμός εντυπωσιακός αν λάβει κανείς υπόψη ότι η πλειονότητα των καταθέσεων έγινε στα χρόνια της οικονομικής κρίσης.

Από τους πρώτους ελέγχους βρέθηκε ένας ιδιωτικός υπάλληλος που δήλωσε 600.000 ευρώ και του βρήκαν καταθέσεις 15 εκατ. ευρώ. Ενας άλλος (κάτοικος Φιλοθέης), επίσης ιδιωτικός υπάλληλος, είχε δηλώσει εισόδημα 150.000 ευρώ και του βρήκαν στους τραπεζικούς λογαριασμούς 77 εκατ. ευρώ, που πρέπει βεβαίως να δικαιολογήσει.

Τέλος, αίσθηση προκαλεί μια κυρία ανεπάγγελτη από το 2001. Δήλωσε 700.000 ευρώ εισόδημα. Μόλις χθες βρήκαν σε τραπεζικό λογαριασμό της 17,5 εκατ. ευρώ.

——————-

Μπορεί να είμαστε «έθνος ανάδελφο» όπως είχε πει κάποτε ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Χρήστος Σατζετάκης αλλά τουλάχιστον είμαστε… πολυεκατομμυριούχοι. Όχι όλοι, αλλά τουλάχιστον 850 από εμάς, τα έχουν καταφέρει… Από που προκύπτει ο αριθμός; Από τα 65 CD που έστειλαν οι ελληνικές τράπεζες στους οικονομικούς εισαγγελείς, Αθανασίου, Μπρη και Δραγάτση, με τις καταθέσεις πάνω από 100.000 ευρώ. Οι εισαγγελείς, από τον πρώτο έλεγχο που έκαναν οι υπάλληλοι πληροφορικής, διαπίστωσαν πως στην Ελλάδα υπάρχουν πολυεκατομμυριούχοι. Και μάλιστα δημιουργήθηκαν κυρίως στα χρόνια της κρίσης. Από τους μέχρι στιγμής ελέγχους, έχουν βρεθεί συνολικά 850 καταθέσεις που στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς έχουν περισσότερα από 100 εκατ. ευρώ!