Βιβλική καταστροφή και no mercy στο Χ.Α. | Mikrometoxos.gr

Βιβλική καταστροφή και no mercy στο Χ.Α.

28.01.2015 17:29

Ανευ προηγουμένου το πατατράκ για το χειρότερο χρηματιστήριο της γης από της ίδρυσης του θεσμού [φυσικά δεν φταίει αυτό, αλλά οι διάφοροι τύποι που εκάστοτε διαφεντεύουν τις τύχες του…] που έχει διαλύσει σπίτια, οικογένειες, έχει αφανίσει περιουσίες δεκάδων δισ. ευρώ, έχοντας ξεφύγει προ πολλού από τον προορισμό του.

Και για όσους χαίρονται για τις καταστροφές που ακούν και διαβάζουν ότι συντελούνται στο ελληνικό χρηματιστήριο, τους λέμε … μην χαίρεσθε φίλτατοι… γιατί το το ΧΑ και οι αγορές ομολόγων είναι ο προάγγελος του τι θα συμβεί στην πραγματική οικονομία.

Κι ένας απολογισμός περισυλλογής για τον καθένα μας…

Εδώ και μερικές εβδομάδες γνωρίζαμε ότι θα γίνονταν εκλογές και οτι θα προκύψει κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Μάλιστα εμείς που μένουμε στην Ελλάδα είχαμε και… inside information συγκρτιτικά με τους ξένους, τρόπον τινά…

Οσοι είχαν σύνεση κάθησαν στην άκρη και ανέμεναν. Έκαναν δηλαδή αυτό που συνιστούσε η λογική.
Οσοι δεν κάθησαν καλά, ποιός τους φταίει;

Ερχόταν δηλ. ο ΣΥΡΙΖΑ και εσύ αγοραζες Tράπεζες, OΠΑΠ,ΟΛΠ, ΔΕΗ και Lamda και τόσες άλλες;; Που ποντάριζες; Υπήρχε ποτέ πιθανότητα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα έκανε πολιτική κοιτώντας προς την αγορά του Χ.Α.; Εδώ δεν το κοίταξαν ποτέ, αυτοί που είχαν υποχρέωση λόγω… προέλευσης να το πράξουν.

Και μιλάμε χρηματιστηριακά, στη γλώσσα μας…

*Τα όσα αναγράφονται στη στήλη είναι προιόν δημοσιογραφικής έρευνας και δεν αποτελούν προτροπή αγοράς, πώλησης ή διακράτησης μετοχών

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017