Βεντέτα στο Κορωπί: Ο σύζυγος της άτυχης 35χρονης πυροβόλησε τον πατέρα της συντρόφου του

Νέες διαστάσεις πήρε η τραγωδία στο Κορωπί, έπειτα από τη δολοφονία μιας 35χρονης από τη νυν σύντροφο του πρώην συζύγου της το βράδυ της Τετάρτης.

Αυτή τη φορά πρωταγωνιστής είναι ο ίδιος ο 41χρονος, ο οποίος το απόγευμα της Πέμπτης πήγε στο σπίτι του πατέρα της φόνισσας και τον πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα, πιθανόν διότι τον θεωρεί υπεύθυνο για το αιματηρό σκηνικό με θύμα την πρώην γυναίκα του.

Υπενθυμίζεται ότι οι δύο γυναίκες διαπληκτίστηκαν, όταν η 26χρονη έχασε την υπομονή της μαχαιρώνοντας την 35χρονη τουλάχιστον πέντε φορές.

Σύμφωνα με πληροφορίες,  από το νέο σκηνικό τραυματίστηκε και μία γυναίκα που ήταν στον ίδιο χώρο, η οποία πιθανόν να σχετίζεται με το θύμα. Το ΕΚΑΒ αναφέρει ότι υπάρχουν δύο τραυματίες από όπλο και ότι μεταφέρονται στο Νοσοκομείο ΚΑΤ.

Άλλες πηγές αναφέρουν ότι ο 41χρονος απειλεί να αυτοπυροβοληθεί, μέσα στο αυτοκίνητό του με το οποίο μετακινείται, καθώς και ότι ζητά να μιλήσει με το μεγαλύτερο από τα τέσσερα παιδιά του.

Σημειώνεται ότι ο δράστης έχει αποκτήσει δύο παιδιά με την πρώην σύζυγό του και άλλα δύο με την 26χρονη.

Η γυναίκα που σκότωσε την 35χρονη συνελήφθη και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα, κατηγορούμενη για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η 26χρονη φοβόταν ότι ο 41χρονος θα επέστρεφε στην πρώην σύζυγό του.