Βενιζέλος: Αλέξη σου ‘ρχεται, όλα εδώ πληρώνονται!!

«Εφτασε η ώρα της αλήθειας» δήλωσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος προειδοποιώντας τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ότι θα αναγκαστεί να αντιμετωπίσει την πραγματικότητα μετά τις εκλογές, μακριά από τους λαϊκισμούς με τους οποίους αντιπολιτεύτηκε.

Μάλιστα, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ χρησιμοποίησε την φράση: «Ολα εδώ πληρώνονται».

Ο Ευ. Βενιζέλος, τόνισε ότι μετά την κρίση και λόγω των δύσκολων μέτρων οι άλλοι αξιοποίησαν την κρίση και το ΠΑΣΟΚ την πλήρωσε. «Τώρα θα γίνει νέα αξιολόγηση θα γνωριστούμε ξανά. Τώρα θα φανεί αν υπάρχει σχέδιο Β’ αν είχαμε δυνατότητες που δεν αξιοποιήσαμε» είπε για να δεχθεί την ερώτηση: «Λέτε δηλαδή, Τσίπρα σου ‘ρχεται;»

«Απολύτως. Απολύτως! Ολα πληρώνονται εδώ ιστορικά, εθνικά, παραταξιακά». Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης επεσήμανε ότι παρότι η Δημοκρατία δεν έχει αδιέξοδα «μπορεί με πολύ μεγάλο ενθουσιασμό να επιλεγεί στις 25 Ιανουαρίου το αδιέξοδο».

Δεν έχασε την ευκαιρία πάντως να επιτεθεί και στην ΝΔ την οποία κατηγόρησε ότι «ακολουθεί τακτική άγαρμπου εκφοβισμού, με την οποία διαφωνούμε».

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ προέβλεψε ότι «δεν προκύπτει αυτοδυναμία». Ερωτηθείς για το τι θα πράξει μετεκλογικά και αν θα συνεργαστεί με τον ΣΥΡΙΖΑ, απάντησε πως «εκ των πραγμάτων όποιος έρθει πρώτος θα πρέπει να μετάσχει λόγω μπόνους των εδρών» και δήλωσε πρόθυμος να συμπράξει «με όλους όσοι πρέπει και μπορούν». Οπως σημείωσε «δεν είμαι υποψήφιος κυβερνητικός εταίρος;είμαι υποψήφιος εθνικός εταίρος».