Βελτιώνεται ο καιρός την Δευτέρα με σταδιακή άνοδο της θερμοκρασίας | Mikrometoxos.gr

Βελτιώνεται ο καιρός την Δευτέρα με σταδιακή άνοδο της θερμοκρασίας

02.01.2017 00:02

Βελτιώνεται ο καιρός την Δευτέρα με σταδιακή άνοδο της θερμοκρασίας αλλά και λίγες τοπικές βροχές στα δυτικά, στα νότια και στο ανατολικό Αιγαίο, ενώ λίγα χιόνια θα πέσουν στα ορεινά. Στην υπόλοιπη χώρα θα έχουμε ήλιο με τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι τη Δευτέρα θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις με ένταση 3 με 5 και στα νότια ως 6 μποφόρ.

Πιο αναλυτικά, την Δευτέρα:

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, παγετός τη νύχτα και το πρωί και θερμοκρασία από μείον 8 έως 11 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, γενικά αίθριος καιρός, βορειοδυτικοί άνεμοι 3 με 4 μποφόρ και το θερμόμετρο από 0 έως 11 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, τοπική συννεφιά με πιθανότητα βροχής στο νότιο Ιόνιο. Βορειοδυτικοί άνεμοι 3 με 5 μποφόρ και θερμοκρασία από μείον 6 έως 13 βαθμούς.

Στην Πελοπόννησο, ήλιος με τοπικές νεφώσεις και παγετό τη νύχτα και το πρωί. Ο υδράργυρος από μείον 6 έως 14 βαθμούς.

Στα Κύθηρα, παροδικά αυξημένη συννεφιά και θερμοκρασία ως 14 βαθμούς.

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, τοπικές νεφώσεις με ασθενείς βροχές, δυτικοί άνεμοι 4 με 6 μποφόρ και το θερμόμετρο από 3 έως 14 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου, ήλιος με πρόσκαιρη συννεφιά και πιθανή βροχή στα νότια. Άνεμοι από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και θερμοκρασία έως 14 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα γενικά αίθριος καιρός με παγετό τοπικά το πρωί. Ο υδράργυρος από μείον 2 έως 13 βαθμούς.

Στην Αττική, ήλιος, δυτικοί άνεμοι 3 με 5 μποφόρ και θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 2 έως 12 βαθμούς Κελσίου.

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017