Βελτιωμένος ο καιρός την Τρίτη – Στους 30 βαθμούς η θερμοκρασία

Βελτιωμένος θα είναι ο καιρός την Τρίτη. Η θερμοκρασία θα ανέβει λίγο φθάνοντας μέχρι τους 30 βαθμούς. Διατηρούνται οι τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά με λίγες σποραδικές μπόρες στα δυτικά τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι στα πελάγη θα είναι βόρειοι με ένταση 4 έως 6 και πρόσκαιρα στο Αιγαίο ως 7 μποφόρ.

Πιο αναλυτικά την Τρίτη:

Στην Αττική καλός καιρός με πρόσκαιρες μόνο νεφώσεις, βόρειοι άνεμοι 4 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 19 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη, ήλιος με πρόσκαιρη συννεφιά, μεταβλητοί άνεμοι 3 με 4 μποφόρ και το θερμόμετρο από 19 έως 28 βαθμούς.

Στη Θράκη και στη Μακεδονία παροδικά αυξημένες νεφώσεις με λίγες σποραδικές βροχές στη δυτική Μακεδονία. Η θερμοκρασία από 13 έως 30 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα άστατος καιρός με τοπικές βροχές και πιθανώς καταιγίδες κυρίως τις μεσημεριανές ώρες στα ηπειρωτικά, άνεμοι ανατολικών διευθύνσεων 3 με 4 μποφόρ στο Ιόνιο και θερμοκρασία από 15 έως 29 βαθμούς.

Στην Πελοπόννησο ήλιος με πρόσκαιρες τοπικές μπόρες το απόγευμα στα ορεινά. Ο υδράργυρος από 14 έως 30 βαθμούς.

Στα Κύθηρα, γενικά αίθριος καιρός και θερμοκρασία έως 27 βαθμούς.

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, ήλιος με λίγες νεφώσεις, βόρειοι άνεμοι 5 με 6 μποφόρ και το θερμόμετρο από 20 έως 29 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου, ήλιος με τοπική συννεφιά στα βόρεια. Βόρειοι άνεμοι 4 με 6 μποφόρ και θερμοκρασία έως 30 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα ήλιος με πρόσκαιρη συννεφιά και τοπικές μπόρες στα ορεινά. Η θερμοκρασία από 17 έως 30 βαθμούς.

Αίθουσα Σύνταξης